2777
2789
عنوان

خواب عجیب من

45 بازدید | 5 پست

بچه ی کوچیکی دارم ک بشدت نیازمند نظر الهی و آبرومندان درگاه الهی هستش بخاطرش به ائمه و شهدا و بزرگان متوسل شدم هرکی گفته از هرکی حاجت گرفته منم رفتم سراغش

دیروز ظهر خوابیده بودم خواب دیدم پسرم دوتا شده دوتا عیییین هم اما من فهمیدم کدوم بچه ی من نیست و بچه جن هست سریع رفتم بغلش گرفتم بهش میگفتم ب مامان بابات بگو برا پسر من دعا کنن خوب بشه ک سریع مادرش اومد از تو بغلم با اضطراب بچه اشو قاپید و رفت مادرش رو ندیدم عین ی دود خاکستری سریع اومد بچه اشو گرفت و رفت 

هعی خدا از بس در خونه ی همه رفتم برا شفای بچم الان دیگه ناخودآگاهم رفته سراغ اجنه 

خدایا ب بزرگی این ماه رجب ک ماه خودته همه ی مریضا مخصوصا بچه ها رو شفا بده

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

ایشالا عزیزم صلوات فرستادم😔

فدای دل مهربونت ان شالله خوشبختی و عاقبت بخیریت

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطوری متوجه شدین جن بوده؟ درخواست دوستی هم براتون فرستادم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

پسرم بچه بود حدود یک سال ی مشکل کوچیک که خیلی مهم نیست و نمیگم چیه داشت و هنوزم داره    یادمه ی شب مبعث یا تولد پیامبر  یادم نیست کدوم بود اون شب برق خونه ما قطع بود و چند ساعتی تو تاریکی بودیم بچه ها رو با نور ستاره ها خوابوندم خودمم دراز کشیدم گفتم حضرت محمد امشب شب جشن شماست و ما تو تاریکی موندیم یک دفعه برق آمد و همه جا روشن شد حس عجیبی بود   فردا شبش داشتم به اتفاق دیشب فکر میکردم گفتم از حضرت محمد شفای بچمو بخوام   بچهها خواب بودن تو تاریکی کنارشون دراز کشیده بودم گفتم حضرت محمد پسرم این مشکل رو داره از شما شفاشو میخوام و چشمامو بستم تو همون لحظه حس کردم همه جا روشن شد چشمامو باز کردم دیدم ی مرد نورانی ی پدر مهربون روی پسرم خم شده فقط یک لحظه بود دلم آرام گرفت فقط منتظر بودم فردا بشه ببینم پسرم خوب شده یا نه  اون لحظه به خودم میگفتم حتی اگه خوب نشده باشه نظر کرده پیامبره    صبح شد پسرم خوب نشد اما نطر کرده پیامبره هر جا میره هر کار میکنه خیر و برکت به سرش میباره همیشه بین بچه ها میدرخشه حتی مادرم برادرم و باقی فامیل هیچ کدوم مشکل پسرمو نمیدونن در حالیکه مشکلش ظاهریه  همیشه اون قسمت بدنشو که حضرت محمد دست کشیده میبوسم وبهش حس خاصی دارم