2777
2789

۲۰۰ تومن دارم دانشجوئم برای شهریه و خرج و مخازج دانشگاه ماهانه پول نیاز دارم یه طوری که پولمم از بین نره تجربه دارید بگید کجا سرمایه گذاری کنم؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصلا اسمشم به گوشم نخورده چی هست؟

میخوای طلا و دلار بگیر اونم خوبه ولی ماهانه فارابی ثبت نام کردم ده روز بعد نکسو کارتم اومد بعد سودش هم روزانه هست داداشم میگه بلو بانک هم عالیه رو پولت سود میده ماهانه

من حقوقمودماهانه میریزم داخل این کارت هر وقت بخوام هم کارت میکشم یا برداشت میکنم برای هر ۱۵ روز برای حقوم تقریبا دو ملیون میده تازه میتونی بگی سودت هم به سودش اضافه کنه همه چیشم اینترنتیه بزن تو گوگل فارابی زون میاد کامل بخون من درامد ثابت میزارم راحت تره هر وقت خواستم هم پولمو میکشم

از لحاظ قانون و اینا قانونیه؟پولمونو نخورن

تا حالا که نخورده یکم اولش میخورد تو ذوقم برای اینکه کارگزاریه یه جور سهام خریدن و به ازای هر واحد یکم از هزار تومن بیشتره ولی سودش که اتومات میاد حسابم حال میده تازه برای پولی که همش تغیرر میکنه هم سود داره  کارت میده که میتونی دستگاه کارت خوان کارت بکشی یا کارت به کارت کنی خیلی خب دیگه بسه خیلی تبلیغی شد خوشم نیومد