2777
2789

مادرشوهرم من میتونم به تو تیکه بندازم ولی به جاریت نمیتونم چون برادرشوهرم وحشی بازی در میاره، و شوهر من هم دست خاتواده اش میشه بشینن منو اذیت کنن من دوست ندارم زنگ بزنم مگه کین من با پسرشونم ازدواج کردم کلی کار های دیگه کردن که منو ناراحت کرده و جاریم از این موضوع خیلی خوشحاله کیف میکنه وقتی تو چشماش کیف مبیبنم دلم میخواد بکشمش تو عقدش همش برام پشت چشم نازک میکرد عصبی شدم رد دادم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مادرشوهرمنم اولاش هی میگفت جرابرام زنگ نمیزنی چراجاریت اینقدرخبرمنومیگیره ولی توهیچی منم اصلااهمیت ندادم حالام به این وضع عادت کرده میدونه من زنگ بزن نیستم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        

مادرشوهر منم همیشه میگه یه زنگ نمیزنی سراغ بگیری منم میگم اینقدر سرم شلوغه فرصت نکردم و این مکالمه هر ماه که همو میبینیم تکرار میشه 😁😁

و جالبه شوهرمم که زنگ نمیزنه از چشم من میبینن 

هرروز بگو خدایا شکرت بهم زنگ نمیزنه 

حالا برا من ک زنگ میزنه  چی میشه ؟؟؟؟یه دوتا خبر داره یا میخاد خبر ببره ک کلا روز منو ب گه بکشه 😑😑😑بهتر ک زنگ نمیزنه جاریم همچین چیز مهمی نیس چرا اینقد گرونش میکنین 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

یه شوهر  خیلی مهربون خیلی عصبی دارم🤨❤️😎 خیلی خیلی  هم دوسش دارم 🥰😘😘😘😘😍❤️💙💜