2777
2789
عنوان

مهاجرت به بلژیک یا استرالیا

95 بازدید | 20 پست

بچه ها کدومش برای مهاجرت بهتره بنظرتون؟

مهاجرت تحصیلی دکتری

شرایط هر دوشم ب یک اندازه باشه

تجربه خودتون یا کسایی که رفتن و بهتون گفتند بهم بگید

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معلومه که استرالیا

自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません。自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません眠りに飽きた、睡眠以外にも何かが必要だ。おそらくそれは意識を失ったようなものだったのかもしれないし、あるいは彼はいつも起きていることにうんざりしていたのかもしれない。 3年、6年、9年眠ってから目が覚めたらいいのに。 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません . 自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません.自分のことで忙しい人は、あなたに平安を与えることができません。自分に嘘をつく人は、あなたに対して正直になれないのです。‌自分を裏切る人はあなたに忠実になることはできません。自分を愛せない人は、あなたを本当に愛することはできません。彼らは自分たちにできないことをあなたのためにすること‌は‌できません____×_×_×____×_×_×______×_×_×_اا×_×_×____×_×_×____×_×_×_____×_اا×_×_×_

ولی هر دوش کشورای خوبین

خوش به سعادتت😁

من ۵تا کشور ایده آل برای مهاجرت تو نظرمه،استرالیا و بلژیک جزوشن  

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

قیاست مع الفارقهبلژیک زبانش فرانسویه و یادگیریش سختهاسترالیا انگلیسیه بلژیک اقتصادش به به چه چه نیست ...

بلژیک انگلیسیم هست

برای تحصیل ک کلا انگلیسیه

روزمرم میشه با انگلیسی گذروند

بلژیک سفارتش خیلی راحتره😭

ولی هر دوش کشورای خوبینخوش به سعادتت😁من ۵تا کشور ایده آل برای مهاجرت تو نظرمه،استرالیا و بلژیک جزوش ...

من اصلا به اروپا فکر نمیکردم

اول اقداممون برای امریکا بود

بعد دیدیم استرالیا دکتری کلا ۳ سالس و بهتره

الان میگیم بلژیکم بد نیست.

اقدام کن عشقم سخت نیست تحصیلی رفتن❤️

قیاست مع الفارقهبلژیک زبانش فرانسویه و یادگیریش سختهاسترالیا انگلیسیه بلژیک اقتصادش به به چه چه نیست ...

ولی انگلیسی لهجه دار و خیلی تند صحبت میکنن

البته که آسون از فرانسویه ولی باز....

لطفا تحت هیچ شرایطی هیچ آقایی تو تاپیک من نیاد و نظر نده.مردگریز هم نیستم و دلایل شخصی خودم رو دارم،حالا شما میخوای به من بگی مردگریز؟بگو به کتفم!

بلژیک انگلیسیم هستبرای تحصیل ک کلا انگلیسیهروزمرم میشه با انگلیسی گذروندبلژیک سفارتش خیلی راحتره😭

دانشگاه های انگلیسی زبانش فک نکنم رایگان باشن ها

شما رشته ات روانشناسیه؟

میخوای اپلای کنی؟

آخه با روانشناسی اپلای خیلی سخت نیست؟

ولی انگلیسی لهجه دار و خیلی تند صحبت میکننالبته که آسون از فرانسویه ولی باز....

نه اتفاقا لهجه استرالیایی خیلی سخته

استرالیایی ها لهجه خیلی عجیب و غیر قابل فهمی دارند

ولی بتریش درست میگی چالشیه به خصوص کخ برای کارهای جنرال زبان محلیشون بلد باشه ادم خیلی جلو افتاده

ولی انگلیسی لهجه دار و خیلی تند صحبت میکننالبته که آسون از فرانسویه ولی باز....

لهجه شون بریتیشه 

بلژیک لامصب فرانسویش یه طور خاصیه 

مثلا فرانسوی ها به سرما میگن فغووا بلژیکیا میگن کَیان