2777
2789

کاش منم اینجوری بودم بخدا بی خیالی یه نعمنت بزرگی هست 

با شوهرم مشکل دارم،، یه بچه ده ساله دارم 

شوهرم چندساله دعوا میکنخ میگه بچه دوم بیار!! 

اسم بچه دوم میاد تن و بدنم شروع میکنه به لرزیدن،،،، فشارم میفته!! 

نه میتونم طلاق بگیرم!! 

نه میتونم بچه بیارم،، 

کاش خدا راهی میزاشت جلوی پام 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا باهات موافقم 

حالا من با همسرم مشکل ندارم . رابطمونم عالیه

حرف بچه میشه حالم بد میشه 

بی خیالی بقیه برام قابل درک نیست

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الهی خدا کمکت کنه 

یه بهونه بیار مثلا بگو دیسک کمر دارم نمیتونم 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

منم با همسرم مشکلاتی دارم ولی وقتی زندگی اطافیانمو میبینم ب خودم امیدوار میشم....

ای کاش خدا لایق بدونه من این ماه باردار بشم...

اگه مشکلاتت زیاد نیست خب بیار عزیزم‌....باور کن تک فرزندی چیز قشنگی نیست...البته اگه از لحاظ مالی.خوبی بیار

نمیشه که الکی بگم خب میدونه ندارم

یواش یواش بگو کمرم و پام درد میکنه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
خیلی هاشون صدتا صدتا مشکل دارن و همچنان در حال زاد و ولدن

اره بخدا بعد تازه به میل خودشون هم میارن 

شوهرشون اجبار نمیکنه!!!! یا حتی نمیخواد 

من چندساله درگیرم با همسرم