2777
2789
عنوان

برای ازدواج چه ذکری چه دعایی پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1276 بازدید | 129 پست
بله من امسال انجام دادم بعد39سال ماه قبلی به طور شگفت انگیزی عقد کردم هنوزم باورم نمیشه فقط به حلقه ...

ببخشید  مگه  تاپیک  نزدی  بچه  داری🙁

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای بابا ...شاید سخت نمیگیرید ؟ یا خواستگار نداری؟

نه  سخت  گیر  نیستم  اصلا   کسی  که  دوستش  داشتم  اومد  ولی شرایط  نداشت  فعلا  کسی  نیمده   من  یه  معلولیت  کوچیک  دارم  به  گفته  خودشون  به  این  خاطر  نمیان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
نه سخت گیر نیستم اصلا کسی که دوستش داشتم اومد ولی شرایط نداشت فعلا کسی نیمده من یه ...

الهی بمیرم 

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

سلام دوست خوبم الهی حاجت روا باشی عزیز😍💚

سلام خواهر گل ممنون از دعای خیرتون ان شاالله عاقبت بخیری و‌حاجت روایی شما هم💚

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
الهی بمیرم

خدا  نکنه  عزیزم   ولی  من  کنار  اومدم  که  اصلا  مشکل  خاصی  نیست  و هرکس  هم  حرفی  میزنه  بهانس

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مراقبه چجوری عزیزم میشه توضیح بدی؟

سلام خواهر

مراقبه یعنی مراقبت کردن از اعمال

نماز اول وقت، انجام واجبات و ترک محرمات

این مراقبه بخش اصلیه هر چله ای هست

چرا؟ چون خیلی وقتها گناهانمون مانع بالا رفتن حوائج و استجابتشون میشن

پس هرچی مراقبه بیشتر، همونقدر به حاجت روایی نزدیک میشیم

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
خدا نکنه عزیزم ولی من کنار اومدم که اصلا مشکل خاصی نیست و هرکس هم حرفی میزنه بهانس

ان شا ءالله بهترینا برات اتفاق بیفته

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

من ۴۲ سالمه و مجردم.

جای من باشی چی مبگی؟

البته من طلاق گرفتم.

چندین سالهههه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ان شا ءالله بهترینا برات اتفاق بیفته

انشالله  مرسی  عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۴۲ سالمه و مجردم.جای من باشی چی مبگی؟البته من طلاق گرفتم.چندین سالهههه

خب شما شرایط فرق داره

شـــبــی شـایـد رهــا کـردم... جـــهـــان پــر اظــطـرابــم را                                                        کـــســی ایـنجـا نــمـی فـهــمــند مــنــو، حــال خــرابــم را
خب شما شرایط فرق داره

چه فرقی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من ۴۲ سالمه و مجردم.جای من باشی چی مبگی؟البته من طلاق گرفتم.چندین سالهههه

خوب  تجربه  کردی  فهمیدی  هیچی  نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب تجربه کردی فهمیدی هیچی نیست

اتفاقا چیزی هست!