2777
2789

یادمه فنای فرهاد یه عمر میگفتن طرفدارای قباد به خاطر شهاب حسینی از قباد طرفداری میکنن و حتی از حرص قباد میومدن از شخصیت عقده ای و بد ذات شیرین هم طرفداری میکردن . ولی الان حتی تو ورژن ترکیش هم با اینکه بازیگر نقش فرهاد خوش قیافه تره ولی اکثرا طرفدار شخصیت قبادن نه فرهاد . 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بنظر من قباد ی عقده ای تمام عیار بود میدونم زندگیش خیلی سخت بود اما خون ب جیگر کرد همه رو عشق واقعی ...

عقده ای یعنی شیرین به معنای واقعی کلمه عقده ای بود 

اتفاقا شهرزاد دنبال بهونه بود و خون به جیگر همه کرد

نه تنها نبودی خیلیا طرفدار مصطفی زمانی بودن و از مرگ قباد خوشحال شدن 

من هم از تنها موندن شهرزاد خائن آخر سریال بسی خوشحال شدم 

عقده ای یعنی شیرین به معنای واقعی کلمه عقده ای بود اتفاقا شهرزاد دنبال بهونه بود و خون به جیگر همه ک ...

شیرین ک اره بخاطر باباش خیلی پررو بود اما شهر زادگ حق زندگی داشت مونده بود بین بچش و فرهاد خوب قباد نمیخوادت دیگه ول کن چ بحثیه

من فقط بخاطر بازیگر فرهاد میبینم😂اصلا به موضوع سریال علاقه ای ندارمفقط بخاطر اون بازیگر میبینم😂

من فقط بعضی سکانساش رو تو اینستا دیدم حوصلم نمیاد کل سریالو ببینم چون داستانو از قبل میدونم و از کاراکتر  شهرزاد متنفرم خائن به ظاهر معصوم بود

من فقط بعضی سکانساش رو تو اینستا دیدم حوصلم نمیاد کل سریالو ببینم چون داستانو از قبل میدونم و از کار ...

اره منم حوصلشو ندارم

شوهرم ولی عااشق سریال شهرزاده و اینم داره میبینه منم فهمیدم بازیگر فرهاد آیتاچ شاشماز هست فقط میشینم کنارش میبینم😂

من که ندیدم ترکیه ای رو ولی یه ادم سالم نمیتونه طرفدار یه ادم عقده ای مثل قباد باشه.این بشر کلا مریض ...

مریض که شیرین عقده ای  و آدمایی هستن که از خیانت و کثافت طرفداری میکنن فکر نکن راحت توهین میکنی جوابتو نمیدم 

من از هر چی خائن و دورو هست حالم به هم میخوره اینا مریض ترین آدمای دنیان