2777
2789

نتیجش میشه آسیب های روانی 

بچه ای که ۱۲ سالشه و اینستاگرام داره و قطعا به خیلی محتواها دسترسی داره آسیبی توی روانش به وجود میاد که قابل درست شدن نیست

کنترل کردن بچه ها کوتاه فکری و فکر پوسیده نیست 

نتیجه ی خرید زود هنگام گوشی برا بچه بلوغ زودرسه

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡

موافقم باهات

من حتی میبینم اینجا خیلی بچه ها با سن پایین حضور دارن

و خب خانما میان درمورد چیزای زناشوییشون صحبت میکنن

و همون چیزی که نباید پیش میاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منی ک ۱۷ سالمه اینستا ندارم 

دیگه لطفا از اینور بومم مثل من نیوفتید

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
من حتی میبینم اینجا خیلی بچه ها با سن پایین حضور دارنو خب خانما میان درمورد چیزای زناشوییشون صحبت می ...

بله دقیقا

خیلی دنیای بدی شده هیچ لذتی خم نمی‌برند بچه ها 

کودکی و نوجوانی خودمون خیلی عالی تر بود

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
منی ک ۱۷ سالمه اینستا ندارم دیگه لطفا از اینور بومم مثل من نیوفتید

شما الان سنتون برای رفتن توی این فضاها هیچ موردی نداره به نظرم کلا بعد ۱۵ سال موردی نداره

شما الان سنتون برای رفتن توی این فضاها هیچ موردی نداره به نظرم کلا بعد ۱۵ سال موردی نداره

بله ولی از نظر خانوادم مورد داره برای همین میگم از اینور بومم نیوفتید

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
حالا عالی هم نبودزجر و اسارت بود!

والا عزیزم چه اسارتی

حداقل لذت بازی و دنیای بچگی رو داشتیم اینا که هیچ جا نبوده دیگه از هر چیری سر در شاردن و به تباهی رفتن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم