2777
2789
عنوان

چرا فکر کرده من مامان شوهرمم🥺

240 بازدید | 15 پست

آقا من یه خانم دهه شصتی ام و شوهرم حدود ۶/۵ ازم بزرگتره اما من قد بلند و جثه نسبتاً درشتی دارم اما نه خیلی درشت، چند روز پیش برای کاری رفتم در مغازه یه آشنا که نه قبلا ازش خرید کرده بودیم الان بار دوم بود رفتم بهش تحویل دادم که بعدش شوهرم بره حساب کنه و تحویل بگیره وسیله رو، شوهرم رفته بهش گفته مامانت اومده بود 😔 فکر کرده من مامان شم یعنی چنان ضدحالی خوردم که حد نداره آخه مسأله اینه که من چندسال کوچکتر از شوهرم هستم حتی همسنشم نیستم چرا آخه😢😢

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چون زنا زود شکسته میشن 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

ولش کن جواب ابلهان خاموشی‌خاموشیست. 

عضویتت مبارکککک🎂🎂🎂🎂🎂

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

خودتو نباز حالا.بعضی ها نمیتونن سن و سال طرفو تشخیص بدن.من خودم هرگز سن کسی رو که بهم میگه چند میخوره بهم،حدس نمیزنم.چون اصلا قوه تشخیصم توی این زمینه خوب نیستش و ممکنه طرف بهش بربخوره

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

ماهم یه بار تو راه برگشت از کربلا بودیم رسیدیم خرم آباد یه آقایی مارو دعوت کردن خونشون خیلی مهربون بودن و سنشون از مامان بابای من کم تر می‌خورد اما به مامانم میگفت دخترم 😂😂

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 

خیلی بیخود کرده، یا چشمش مشکل داشته یا عقلش ناقص..

دفعه دیگه که رفتی باهاش برخورد کن ، بنظرم قصد شیطنت و مزاح با همسرت رو داشته وگرنه با این توصیفاتی که از خودت و همسرت کردی مطمئنا شبیه مادرهای سن بالا نیستی 

من خودم اوایل دهه شصتم ، هیچکسی هم باور نمیکنه سنمو