2777
2789

تو جوانی باعث تحلیل فک و پیر نشون دادن فک و صورت میشه یا تو همه اینجور نیس

تروخدا نگین ایمپلنت کن فقط راجب تاپیکم نظربدین خیلی ممنون

نه دیگه 

دندون بذاره طرف جا میوفته فک و لب رو خوشفرم نشون میده دیگه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰

لایک

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁معمولا درتاپیکهایی که گروه سنی خاصی تو عنوان ننوشته شده باشه وپاسخ داشته باشم نظر میدم✅️🙃

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اگه شرایطشو داری درست کن دندوناتو

اگه نه تیکه ای بذار

دندون دو فک باعث میشه طعم غذا رو متوجه نشی بخاطر اینکه سقف دهنتو کامل میپوشونه

و متاسفانه فک پایین برای همه شله و موقع حرف زدن صدا میده

اگه هم دندونیای خودت خرابه که راه دیگه ای نداری انجام بده

ن اصلن بابام تو۳۵سالگی گذاشت بیشتراز۱۰ساله خیلیم جوونه اصلن باعث افتادگی نمیشه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
نه فقط وقتی کشیدی تا موقعی که دندون هات ننداختی سعی کن مهمانی جای نری بیرون هم میری ماکس بزن چند سال ...

خیلی جوونم ۲۰ وخورده.  اخه شنیدم بعد از دندون گذاشتن هم فورم فک عوض و پیرمیشه

دندان مصنوعی باعث تحلیل لثه نمیشه چون رو لثه سواره

هفته ایی ۲ یا ۳بار اب نمک قرقره کن کافیه

برای جلوگیری از افتادگی باید ی جای خوب بری قالب گیری کنه،اگه قالب کوچیک بزاره اره فکت می افته

قالب بزرگ بزاره خیلی افتضاحه 

جای عالی برو برای دندون

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
خیلی جوونم ۲۰ وخورده. اخه شنیدم بعد از دندون گذاشتن هم فورم فک عوض و پیرمیشه

نه با اطراف من خیلی ها دندون مصنوعی دارند ندیدم چنین چیزیو من فک پاینم جلو هست ودندونام فاصلشون زیاد  خیلی دوست دارم بکشم مصنوعی بندازم مادرم عین دنونهای من وفک پاینش جلو بود دندوناش خراب شد کشید دندون مصنوعی انداخت الان اینقدر تعقیر کرده