2777
2789

حامی بودن

احترام و درک متقابل 

صداقت

بلد بودن همدیگه 

اینا خیلییی مهمه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامی بودناحترام و درک متقابل صداقتبلد بودن همدیگه اینا خیلییی مهمه

الان یه آقایی از من خیلی خوشش اومده 

خب من خودم فاکتور های خیلی خوبی دارم 

ولی میترسم با انتخاب ایشون 

چون میگم خب خیلی بهتر هاش هم برام میاد 

خیلی دو دلم 

ایشون هم قصدش جدیه 

نمیخوام کسیو بازی بدم اگه بخام شرو کنم دیگه این رابطه به ازدواج میرسه 

نمیدونم چیکار کنم 

ایشون دانشجوی مهندسیه منم دانشجوی پزشکی 

درک و شعورخیلیا ندارن مقل خودم 🤣😐 پولم هست

من همیشه دلم میخواست طرف مقابل از لحاظ مالی کاملا پرفکت باشه 

ولی این آقایی ک میگم خب یه چیز متوسطه 

نمیدونم چ کنم 

الان یه آقایی از من خیلی خوشش اومده خب من خودم فاکتور های خیلی خوبی دارم ولی میترسم با انتخاب ایشون ...

بهش بگو مدتی به قصد شناخت تو رابطه باشید

اخلاق هم باید دستتون بیاد

شناخته خیلی مهمه 

حداقل ۶ ماه زمان میخواد تا شناخت اولیه اتفاق بیفته

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

احترام و درک کردن همدیگه و گذشت اینا باشه پولم میاد

اخه برا من کیس های خیلی بهتری هم میاد 

ولی ایشون از لحاظ اخلاقی کمی دل منو برده راستش

ولی خب نمیدونم چیکار کنم 

از طرفی نمیخوام الکی بازیش بدم یکی بهتر دیدم ولش کنم 

بخاطر همین خیلی تو فشارم