2777
2789
عنوان

تو اولین دیدار چی بپوشیم من چادری ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 154 پست

مهم چادرتون هست که تمیز باشه و چروک نباشه پایینش خاکی نباشه روسریت اگر چهار گوشه زیر چونه گره میزنی  خیلی بزرگ نباشه نمای قشنگی نداره کفاشتم تمیز باشه  و اکر چرمه حتما واکس بزن تا جلا پیدا کنه

نه من واسه اینه بزرگ دیده نشم کاپشن و پالتونمیپوشم بعضی وقتا یخ میزنم 😐😅 حالا از بارونیا که گفتم ک ...

تو کامنتا نوشته بودم ولی این موضوعات متفرقه اومد وسط گفتم دوباره بگم بخونی دیدم ی مرتبطشو خوندی😂

خب خیالم راحت شد حله 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

است روسریتو چجوری میبندی؟منم چادریم ولی همیشه مشکل بستن روسری و شال دارم طلقم نمیتونم بزنم گیره هم م ...

تو گوگل بزنید مژده لواسانی مثل اون میبندم 

گره بزرگ و ساده 

از بین این دوتا به نظرم نسکافه ای اما از اونجایی که خودم به ست طوسی صورتی علاقه دارم ، اگه قضیه مون ...

بارونی ابیه هیلی به طوسی میزنه اتفاقا ولی خجالت میکشم روسری و کیف صورتی بردارن

بارونی ابیه هیلی به طوسی میزنه اتفاقا ولی خجالت میکشم روسری و کیف صورتی بردارن

صورتی منظورم صورتی جیغ نیست 

کالباسی منظورمه ، اتفاقا این چند وقته خیلی مد شده طوسی صورتی خیلی خوشگله🥺

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚