2777
2789

هرکاری میکنم خوابش میاد میدونم از دیروز صبح تاچشاشو میبنده میذارم زمین بیدار میشه اذیت میکنه مطمئنم خوابش میاد .زور میزنه انگار میپره تو خواب و بیدارمیشه بخدا ازدیروز ی بند سر شم نمیدونم چیکار کنم از چی میتونه باشه اخه .حتی شبم خوب نخابید و همش بیدار شد 

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلش درد میکنه قطره بده

دادم دایمینکتون ولی بازم همونجور میکنه مگه کولیک ساعت مشخص نداره این مدام اینجوری میکنه اخه از دیروز

برایم مهم نیست ؛ کسی که از من گذشت می خواهد با یک نفر ادامه دهد یا صد نفر!چیزی که اورا مهم میکرد علاقه وتعهدش به من بود بدون اینها همه را به یک چشم میبینم ..همه آدم هایی که ترکتان کرده اند یک روز برمیگردند ازالان خودتان رابرای حرف های آن روز آماده کنید مبادا خام شوید.یادتان باشد که هیچ چیزی تغییر نکرده، اوهمان ادم سابقی است که بهتر از شما راپیدا نکرده است.....عاشقتونم برا سلامتی خودم وخونواده امم ک ی صلوات و حتما میفرستی😊

دل درد دداره اوج کولیکه الان....

پاهاشو حالت دوچرخه ببر...با روغن زیتون دور نافشو ماساژ بده ... خودت با غذاهات روغن زیتون بخور... نفاخ نخور...

پسرمن تا چندماه فقط تو بغلم میخابید .... رو زمین میذاشتم از خواب میپرید... شمام تو بغلت نگه دار تا بخابه ...سخته ولی خب چاره ای نیست بچه گناه داره....

اگه ماشینم دارید ک عالیه یکی دوساعت بچرخونیدش تا بخابه

دادم دایمینکتون ولی بازم همونجور میکنه مگه کولیک ساعت مشخص نداره این مدام اینجوری میکنه اخه از دیروز

اگه بوشهری هستی ک کوکو باید بدونی چیه اگه شیرازی هستی تو عطاری ها باید گیر بیاد دارویی به نام کوکو 

اگه به حرفمم گوش میدی یه ذره آویشن زیره زنیان بهمن پیچ اینا آسیاب کن یه قاشق مربا خوری روش آب کن اندازه نصف فنجون قهوه خوری نبات هم توش بنداز هم شیرین شه هم برا دل درد خوبه از یه پارچه صافی ردش کن اون شیره رقیقی ک بدست اومده بهش بده هرکدوم از دارو ها هم نداشتی اشکال نداره خودمم نیمی از دارو هاش بهت نگفتم این دارو برا نفخ و دل درد هم بچه هم آدم بزرگا عالیه با روغن شکمش چرب کن ماساژ بده پاهاش نرمش براش انجام بده چندتا بوق ک بزنه درست میشه