2777
2789
عنوان

تو دوراهی موندم

48 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من امیرم ۱۷ سالمه من یه مشکلی که دارم اینه می‌خوام کار کنم حداقل خرج خودم رو در بیارم از یه طرفم وقتی میبینم بعضیا با موتور و اینا میان حسودیم نگم ولی دلم میره خیلی دوست داشتم یه موتور داشته باشم هم واسه خرج خودمم که شده هم واسه اینکه موتور بخرم دلم میخواد کار کنم اما خب زیاد نمیتونم بیرون بمونم یعنی پدر مادرم از اول خیلی نگرانم بودن زیاد نمیزارن بیرون بمونم من اولین بارمه هم اینجا اینارو میگم قبلا به هیچکس نگفتم یه لطفی بکنین به من بگید من چیکار کنم واقعا دلم میخواد کار کنم و پول دربیارم اما خب خانواده جلوی راه هستن(مثلا حدود دو سه ساعت میتونم بیرون بمونم با دو سه ساعت مشکلی ندارن ولی بیشتر نمیشه واسه همین از شما کمک میخوام)

خیلی دوست دارم نظرتونو بدم و اگه موافقین کار کنم چه شغلی برام مناسبه؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پرنسسعلی🤣

وا؟ کجاش شبیه پرنسسا بود؟😑😐

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
پسری که تو نی‌نی سایته پرنسسه

نمیدونم والا 😂ولی به نظر من تا وقتی تو بحث خانما دخالت نکنن و مثل وقیح نباشن موردی نداره حضورشون

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
خب بهشون بگو دوست دارم برم سر کار

خب می‌دونی من حرف زدم ولی هر دفعه این حرفو شنیدم که میگن تو رو چه به کار می‌دونی فک میکنن مثلا من نمیتونم و اینا حتی چند بار سر این موضوع دعوا هم کردیم