2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که پول دارم ولی با اتفاقی که دیروز افتاد دو دلم براش کادو بخرم یا نه 

اگه بخرم قبول کنه یا نه 

دیروز با مامانم دعوا شون شد اول مامانم اومد قهر کنه بره از خونه الان اون برگشته بابام دیگه نمیاد خونه 💔 هفته بعدم تولدمه اینم از تولد ۱۹ سالگی .... 

دعا کنید بخیر بگذره 

تو به تحریک فلک فتنه ی دوران منی 🦋 من به تصدیق نظر محو تماشای تو ام :) 

بلد نیستم

یه دستور کیک اسفنجی بگیر درست کن

یا کیک شکلاتی درست کن 

نمیخواد حتما خامه کشی باشه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
خدا رحمتش کنهمنم خیلی بابامو دوس دارم ولی حتی روم نمیشه بهش بگم روزت مبارک

وای منم دقیقا مثل تو بودم 

اصلا بهش احساساتمون نمیگفتم 

ولب الان خیلی پشیمونم 

هزار دفعه خودمو دعوا میکنم 

عذاب میکشم 

همین الان برو بگو که دوسش داری

پارسال روز پدر درگیر یه ازمونی بودم اصلا وقت نکردم نه کادو بخرم نه کیک فقط تبریک گفتم و گفتم سال بعد جبران میکنم،میخاستم براش ساعتی که دوس داره بخرم سال بعد اما چندماه بعدش فوت کرد،این حسرت تا اخر عمر موند باهام🖤 همیشه قدر لحظرو بدونید هیچیو به بعد موکول نکنید پول هیچیم نداری حداقل کیک خونگی درست کن و یه جشن کوچیک بگیرید،خداحفظش کنه براتون♥️

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡