2777
2789
عنوان

جاریذعقده ایم داره خودشو میکشه

224 بازدید | 7 پست

ببینید از هر روشی استفاده میکنه که مثلا بمن بگه برام مهم نیسیازهمون اول عقدم.   مثلا اومد پیش بچم اصن تبریک نگفت یا باهمه خدافظی کنه بامن نمیکنه یا به بقیه دست بده و حرف بزنه با من نمیکنه این کارا رو  مثلا جشن دعوتش کردم نیومد هیچ بعد چندروز همو دیدیم اصن معذرت خواهی نکرد یا مثلا علت نیومدنشو بگه و........با جاریای دیگم انقد ازین رفتارا کرد اخر کات کردن.  بنظرتون دلیل کاراش چیه

خوددرگیری داره..توهم ولش کن .همه کارات ول کردی چسبیدی ب جاریت..بابا بکش بیرون

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان زندگیا ب جایی رسیده ک جاری دیگه ناشناسه غریبس 

اهمیت نده فقط بخند ب بی فرهنگ بودنش بعضیا زاتن بیشعورن 

منم یکی مثل اون جاریت دارم دیدم هیجوره حالیش نیست خودم براش خودچس کنشو از برق کشیدم نشست سرجاش

نه حسوده ، نه عقده ای 

فقط دوست نداره با شما در ارتباط باشه

جاری هستید ، فامیل و دوست نیستید که از هم توقع دارید

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan