2777
2789

برای نصب یه نرم افزار ساده که نصب اش دو دقیقه هست ، اشتباها جای ۳۰ هزار تومن ، زدم ۳ میلیون تومن 😂 همممه گفتند ۳ میلیون و ۲ ونیم تومن !!!!! فقط برای نصب ساده !!!! 🫥😐فقط دو نفر حلال خور گفتند کاری نیست ۲۵ تومن بده ، ۱۵ تومن بده نصب می کنیم 

خب وقتی اکثر ملتی حرام خور و کم فروش اند 😷😡تورم نجومی گریبانگیرشون میشه ، علت گرانی همینه ما داریم تاوان حرام خوری اون درصد هموطنان بی شرف مونو میدیم ، متأسفانه این وسط تر و خشک با هم میسوزند 🥺🤕فقط دلم برای امثال خودم میسوزه 💔💔💔

کاربری دست دو نفره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه اینکه اینطوری تورم رو توجیه کنید!

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اونا ازت سه تومن خواستن تو چ فکری کردی برا نصب یه نرم افزار سه تومن دادی؟

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
تورم بخاطر علاقه ی شدید ایرانیا به خرید طلا و ملک و املاک و پس انداز برای آیندس🥲تو ایران این حجم از ...

نه موافق نیستم ، اینم نیست 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مگه اینکه اینطوری تورم رو توجیه کنید!

توجیه چی ؟ من طرفدار کسی نیستم جز خداوند و آیات قرآن . 

همین دیگه ایمان به کارما ندارید 

عزیزم کارما وجود داره خداوند زده به کمر هموطنان گرانفروشمون و متاسفانه تر و خشک با هم می سوزند 

اگر اکثریت کردم حرام خور و گران فروش نبودند مدتها گیر افراد بالاتر و تورم زا نمیفتادیم 

کاربری دست دو نفره

یک تعمیرکارهست، میاد کارهای پیرزن همسایمون انجام میده

مثلا میادیک سرپیچ عوض میکنه، ابگرمکنش، گرفته باشه، بازمیکنه شیرش تخلیه میکنه، هرسری میاد ۷۰۰یا۸۰۰ازاین پیرزن میگیره میره، واقعااین کارها چیزی نیست، این قدردست مزد میگیره

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
توجیه چی ؟ من طرفدار کسی نیستم جز خداوند و آیات قرآن . همین دیگه ایمان به کارما ندارید عزیزم کارما و ...

ببخشید ولی من دنبال دلایل منطقی برای گرانی میگردم

نه کارما و نمی‌دونم به کمر مردم زدن و ...

خداوند دست گذاشته هم فقط مردم ایران رو مجازات کنه؟ 

راحته دیگه ، همه چیو گردن خدا بنداز!!