2777
2789
عنوان

من تصمیم گرفتم یه ازدواج استثنا رو انجام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 4008 بازدید | 126 پست
راستش نمیخواستم توضیح بدم ولی خب چون همه خواسته بودن بی احترامی میشد اما مطمئن بودم اینجا هم بد قضاو ...

عزیزم اشتباه خیلی زیادی مرتکب میشه آخرش بدبختی خودته از همین اولش مشخصه خیلی ردفلگ هست این وسط 

کاش تو اینجا بودی 💔

اسی مشکل از پسرس ک جنبه رابطه نداشتهالانم برای اینکه فکر نکنه هدفت پول بوده هرچی خریده رو پس بده بهش ...

راستش خودم ازش جدا شدم اونم قبول کرد به قول خودش نمیخواست به من ظلمی بشه یا مجبور بشم ولی خودم بدون اون نتونستم اصلا هم شرایطم جوری نیستش که مثلا ندیده باشم یا هیچ کیسی واسم نباشه خودم با خواست خودم اونو خواستم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستش خودم ازش جدا شدم اونم قبول کرد به قول خودش نمیخواست به من ظلمی بشه یا مجبور بشم ولی خودم بدون ...

اگ خودت خواستی ک خب اوکیه

مشکل کجاست پس؟

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
منم اولش گفتم با 16 سال تفاوت سنی مشکلی ندارم گفتم روش کار میکنم درست میشه الان با بیست سال سن مثل چ ...

خب شما به جز سن چه مشکلاتی باهم داشتین که قرار بود براش تلاش کنید

دیدم آدمایی که تا پاب عقد هم پیش میرن بعد به دلایلی بهم میخوره ،شما اگر واقعا دلت با این زندگی نیست ...

من دلم هست شرایطمون هم به هم میخوره فقط سن مطرحه اونم حس میکنم خودم و ایشون میتونیم باهم کنار بیایم ولی نظرات و قضاوتای دیگران اذیت میکنه

من دلم هست شرایطمون هم به هم میخوره فقط سن مطرحه اونم حس میکنم خودم و ایشون میتونیم باهم کنار بیایم ...

اون حس کردن به درد نمیخوره ها 

ملت با اطمینان خاطر و استاندارهای رابطه ازدواج میکنن اخرش میشه طلاق وای به حال شما 

نکن گل دختر بیخیال  ازدواج که الکی نیس با حس و شانس پیش بری

با شوهرم پنج سال اختلاف سنی داریم همو نمی‌فهمیم چه برسه ۱۶/۱۷ ساااااااال 😐 یکم فکر کنید بد نیست

خب شما تفاوت عقیده دارین اگر ایشون مثلا همسن شما هم بود بازم مشکلاتتون و داشتین چون افکار و عقایدتون فرق میکنه 

کی گفته استثنا هستمن یکی رو میشناسم بخاطر مسائل مالی با ۱۴ سال از خودش بزرگتر ازدواج کرده

آره خب منم ۱۳ ۱۴ سال یکی دو مورد میشناسم مال ما یه جورایی رکورد تفاوت سنی و میزنه🥲

خب تعریف کن که منظور ا استثنا یعنی چی و اینکه چندسالته

۲۱ سالمه راستش اصلا نمیخواستم تعریف کنم چون مطمئن بودن اینجا هم بد قضاوت میشم ولی خب برای احترام به دوستان که توضیح میخواستن دیگه تعریف کردم

ایشون ۱۶ ۱۷ سال از من بزرگتره رابطمونم سنتی نبود خودم باهاش وارد رابطه شدم حالا نمیخوام تعریف کنم ول ...

اووو حالا گفتم چی هس اشکال نداره اگه قیافتا زیاد پیر نیس اصلا نگین ب فامیل بگین ۹سال

تاپیک اوتیسم و تاخیر گفتار و تجربم رو بخون شاید بدردت بخوره
بستگی به خودت داره احتمال اینکه پشت سرت بگن حتما خواستگار نداشته زن این شده یا بخاطر پول هست یا گو ...

من از شخصیتش مطمئنم مدت هاست که میشناسمش همه جوره اخلاقش دستمه فیسشم نمیدونم فکر کنم ۷ ۸ سالی کمتر بهش میاد