2777
2789

خیلی دلم شکست واقعا 

انگار منو مسخره کرده بود اومدن کلی خوشحال تازه اصرارم داشتن با خانوادش که حتما بشه و همش میگفت خیلی خوشحالم و فلان

یهو خانوادش بعد ۵ ماه پیام داده پسرم نظرش منفی شده 

خیلی دلم شکست مخصوصا پیش خانوادم چون ما راضی بودیم

ذهنم آروم نمیشه همش میخوام گریه کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دلیلی؟

آخرین بار کی حضوری دیدیش؟

چیزی نگف؟

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

حکمت الهیو دست کم نگیر

ازمنی ک یبار بصورت وحشیانه ب جدایی ختم شد ازدواجم

و خدامیدونست چ برگه ای رو برام بازکنه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا مامان شدنم دعا کنین؟؟میشه برا سلامتیم دعا کنین؟؟

گاهی وقتا به یه دری میکوبیم و هی از خدا میپرسیم چرا برام باز نمیکنی؟

خدا بهتر میدونه. پشت اون در برات جهنم بوده که به روت باز نشده

انشالله در آينده گزینه خوب و مناسب که خوشبختت میکنه میاد برات

مامانم گفت جواب نده که بپرسیم چرا چون واقعا بی دلیل بودتو این پنج ماه فقط پنج جلسه داشتیم هر ماه یک ...

چه آدم دمدمی احمقی

۵ ماه فقط۵ جلسه دیدیش خوب این نرمال هم نبوده برو خداتم شکر بکن گلم

عزیزم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم