2777
2789
عنوان

بچه خواهر شوهرمو دزدیدن 😭😭😭

1037 بازدید | 48 پست

دخترش دو سالس رفته بودن پارک با مادرش ی مرده اومده سمتش می‌خواسته ببره خواهر شوهرم سریع دستشو گرفته این این سمتی می‌کشیده دزده هم سمت خودش طفلک بچه😭😭😭 طفلک خواهر شوهرم چی کشیده تا بچشو نجات داده تا مردم رسیدن 

خداروشکر نجات پیدا کرده ولی انقد حالش بده همش داره گریه می‌کنه دلم خونه براش ، طفلک بچه چی کشیده لعنت به دزدا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احیانا طلا دست بچه نبود ؟

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

😭😭😭 ما هم ازشون خیلی دوریم استراحت مطلق هم هستم نمیتونیم بریم ای خدا خیلی ناراحتم براش

ناراحتی نداره، خداروشکر کنید فقط...میتونست اتفاق خییییلی بدتری بیفته. سجده ی شکر داره

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

باید خیلی حواسا جمع باشه وقتی طرف رو با کل خانواده تو خونش گروگان میگیرن دیگه تا تهش رو بخونید،تو جاهای خلوت نرید،طلا نداشته باشید همراهتون با گوشی تو خیابون حرف نزنید،از جزئیات زندگیتون پیش کسی نگید،روزگار بدی شده

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود