2777
2789
عنوان

نظرتونو درباره این پسر بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 45 پست
خب اخه بده یه مرد بزنه زیر گریه اونم شدیددددد صحنه جالبی نیست

من خیلی قهر میکنم همسرم یبار بهم گفت قهر نکن وقتی قهر میکنی دوست دارم سرم بکوبم تو دیوار...میخواست حسشو بگه از قهر کردنا

من بودم کات کردم

لوس و احساسی بود اذیت میشدم

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا منم همین بود وقتی پیشم بود ولی انقد کات کردم بهش برگشتم ک از چشمم افتاد دیگه

مال من تا شرف کات میره باز میمونه یعنی خودش میگه میخوام برم بعد نمیره اولش حالم بد شد میمردم و زنده میشم کلی التماس میکردم بمونه اما الان میدونم جایی نمیره کاریش ندارم خیلی واکنش نشون نمیدم امیدوارم از چشمم بیفته و خودم کات کنم چون در حد مرررررگ وابستشم

چیز خاصی نزده بودی کهمینکه گزارش زدن پاک شد؟

نمیخاسم بفهمن ک جلوگیری میکنم ک باردار نشم

یا حتی اگ باردار شم نمیخام بفهمن سر همون

اره ۱۰تا گزارش بخوره هر تاپیکت حذف میشه

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.

مال من تا شرف کات میره باز میمونه یعنی خودش میگه میخوام برم بعد نمیره اولش حالم بد شد میمردم و زنده ...

منم اندازه تو وابسته بودم شبو روزم اشک بود الان واقعا از چشمم افتاده جوری ک برگاش ریخته میگه تو دعا زدی ک انقدر راحت دل کندی باید پیامایی ک داده ببینی چقدر نفرین کرده

الان خیلی احساسی بودن شدن عیب؟! جالبهمنم همین مدلیمسرد و عصبی باشه خوبه؟ کفران نعمت میکنید شما دخترا

عه شما همسن نامزد منی

ببین نامزد من فقط احساساتی نیس

من ناراحت باشم گریه میکنه و خودزنی؛!!!

من ک دخترم گریه نمیکنم اینطوری

این ادمم مثلا مرد زندگی کنه خب تصویر جالبی نداره

گریه عادی مشکلی نیست؛ ولی خودزنی زیاده رویه 

سلام ! حالت چطوره ؟
عه شما همسن نامزد منیببین نامزد من فقط احساساتی نیسمن ناراحت باشم گریه میکنه و خودزنی؛!!!من ک دخترم ...

حالا خودزنی نه

ولی منم زمانی که توی رابطه بودم همش دلم میخواست خوشحالش کنم.واسش شعر میگفتم

دلتنگش بودم همیشه.نگرانش میشدم و...

یادش بخیر

insta :  amiiid619