2777
2789
عنوان

نظرتونو درباره این پسر بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حمایت میکنهغیرتشم ب جاش هست ولی مثلا احساساتیه هر چیزی که ب من و رابطه ربط داره روش حساسهمثلا من نار ...

شوهر منم تو دوران دوستی همین بود کافی بود گریخ کنم دیوونه میشد

الان خیلیییی راضیم ازش تازع مثل قبل نیست ک گریه م دیوونه ش گنه

ولی عاشقمه هرکاری واسم‌میکنه

هیچکدوم مثلا من ناراحت باشم ۳ بار بیاد منت کشی محلش ندم بار چهارم گریه میکنه

ببخشیدا اگر منت کشی نمیکرد ببخشیدا سگ محلت میکرد خوب بود؟چکار گریه های طرف داری....گریه یه حس شخصیه ...بعله قهر کردن خانوما برای مردا خیلی سخته...‌اینو اگر نمیدونستید در جریان باشید....حسش میگن جوریه دوس داری سرت بکوبی تو دیوار

این آقا در تله مهرطلبی هست 

از الان تا آخر عمر دیگه ندارمت...‌  بمیرم برات آجی قشنگم که پر پر شدی😭 بمیرم برای آرزوهایی که با خودت به خاک بردی😭اصلا خبر داری چقدرررررررر دلتنگتم بی معرفت ، مگه چی میخواستم ازت جز این که تو باشی فقط😭
میشه بگی چه خصوصیتی داشت ک ازش دلسرد شدی!

کلا زیاد حساس بود گیر میداد سر یه دقیقه دیر جواب دادن پیامش 

یا اگه شب بخیر نمیگفتم قهر میکرد 

رو ناراحتیم حساس بود خیلی باید مطمعن میشد من ناراحت نیستم تا کاریم نداشته باشه 

قصدشم جدی بود خیلی جدی از یه شهر دیگه هر ماه میومد منو می‌دید راستش دوسداشتنش واقعی بود اما عذاب آور بود 

مدام فکر میکرد با کسیم یا بهتر اون پیدا میکنم 

شوهر منم تو دوران دوستی همین بود کافی بود گریخ کنم دیوونه میشدالان خیلیییی راضیم ازش تازع مثل قبل نی ...

جدی؟؟؟

این رفتارا رو تو دوستی دیدی دلسردت نکرد؟

من چون اینا رو دیدم میگم حس مردونه بهم نمیده

سلام ! حالت چطوره ؟
کلا زیاد حساس بود گیر میداد سر یه دقیقه دیر جواب دادن پیامش یا اگه شب بخیر نمیگفتم قهر میکرد رو نارا ...

فکر میکرد همش من اونو مقصر میدونم 

آخه با این اخلاقا واقعا دیگه چجوری باید کنار بیاد یه آدم 

ببخشیدا اگر منت کشی نمیکرد ببخشیدا سگ محلت میکرد خوب بود؟چکار گریه های طرف داری....گریه یه حس شخصیه ...

خب اخه بده یه مرد بزنه زیر گریه اونم شدیددددد 

صحنه جالبی نیست

سلام ! حالت چطوره ؟
چند ساله تو رابطه ین؟

۵ ماه

ایشون ی شخص فوووووووق احساسیه خیلی ابراز علاقه میکنه و دوری براش غیر قابل تحمله برا همین خیلی حرف کات میزنه حتی تا مرحله خداحافظی هم میره اما خودش نمیره و میمونه میگه فکر میکنم اگه برم راحت میشم چون دیگه ندارمت دل تنگ بشم اما نمیتونم مثلا از ایناس همیشه چسه همیشه حالش بده همیشه گریه میکنه و ی شخص خودخواهه خیلی خودخواهه ولی حضوری خیلی خوبه حالش خوبه و اینکه خیلی مهربونه و قلبش صافه

جدی؟؟؟این رفتارا رو تو دوستی دیدی دلسردت نکرد؟من چون اینا رو دیدم میگم حس مردونه بهم نمیده

نه اصلاا 

تازه دوسشم داشتم 

ی دوستی داشتم عشق پسر مغرور بود دوس پسرش خ مغرور بود این کیف میکرد غیرتی ام بود از اون مدل دیوونه ها

باهم ازدواج کردن بعد ۲ سال طلاق گرفتن

من متنفرم از پسر بی احساس و مغرور

کلا زیاد حساس بود گیر میداد سر یه دقیقه دیر جواب دادن پیامش یا اگه شب بخیر نمیگفتم قهر میکرد رو نارا ...

چقدر بد حق داشتی

پارتنر من این اخلاقا رو نداره واقعا بادرکه

مشکلش فق همونه احساساتی بودن بیش از حده

سلام ! حالت چطوره ؟

توصیف دوس پسر منه دقیقا اما اون مثلا پیش همیم وقتی برم ۳۰ ثانیه بعدش زنگ میزنه دلم تنگه