2777
2789
عنوان

پارتنرم خیلی حرفمو گوش میکنه

275 بازدید | 24 پست

اصرار داره بیاد خاستگاری اما من هنوز شرایطشو ندارم گفتم صب کن. البته من اصرارش نکردم برا علنی کردن رابطه، خودش ازدواجیه کلا بچه مثبته و رابطه اولشه.

مهارت و تجربه ندارع اصن..

خیلی حرفمو گوش میده. مثلا جایی میخاییم بریم هرجای دیدنی ک من پیشنهاد دادم قبول می‌کنه. تاریخشو بگم قبول می‌کنه. مراسم عزای فامیلش بود قرار ما همون روز بود بعد فامیله شب فوت کرد. گفتم مراسم نمیخاد بری فرصت نداریم بعد همو ببینیم بیا کنسل نکنیم بریم تفریح گفت چشم نمیرم مراسم.

از ی طرف اگ حرفمو گوش نکنه ناراحت میشم، از طرفی هم گوش می کنه میگم نکنه تو رودربایستی گیر کرده.

این خوبه یا بد؟ این چشه؟ 

البته من خیلی حساسم ب همه چی گیر میدم ایراد میگیرم قبول کنه ی جور ایراده نکنه هم ی جور..😂

پنج ماه با همیم ولی فامیل دوریم همو از بچگی میشناسیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا نتونسته این بنده هاشو راضی کنه یکی هم بچه خوب وحرف گوش کن وازدواجیه دخترخانم قبوول نمیکنه

فقط 31 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
خدا نتونسته این بنده هاشو راضی کنه یکی هم بچه خوب وحرف گوش کن وازدواجیه دخترخانم قبوول نمیکنه

عزیزم خیلی خوشحالم ازین بابت ولی چون تجربه ندارم خواستم ببینم این صفت و نشانه خوبیه یا نه🥲💖

اره حالا اگه شانس من بود یه سرتِق حرف گو نکنِ نگیر خدا میکرد تو آستینم😂😂😂

عزیزم خیلی خوشحالم ازین بابت ولی چون تجربه ندارم خواستم ببینم این صفت و نشانه خوبیه یا نه🥲💖

خب عزیزم نشونه خوبیه ولی نمیشه کسی رو صددرصد وبه زودی شناخت یه مدت باهم دیگه نامزد کنید ازنزدیک اشنابشین خانواده ها همدیگه رو بشناسن اونوقت اگه دیدین تفاعم دارین ازدواج کنید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره حالا اگه شانس من بود یه سرتِق حرف گو نکنِ نگیر خدا میکرد تو آستینم😂😂😂

اره والله خواهری من شانس نداشتم تواین مورد.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نکته قشنگی بود فقط اینکه چجوری بفهمم نسبت ب بقیه هم همیطوره؟؟

به مرور متوجه میشی دیگه. در مورد تصمیماتی که تو گذشته تا حالا گرفته مثلا فرضا رفته رشته معماری خونده، میگی خانواده ات اوکی بودن؟ مخالفتی نداشتن؟ 

یه جوری میپرسی که نفهمه واسه چی داری این سوالو میکنی. 

یا مثلا در مورد نحوه ارتباطش با دوستاش سوالای مختلف میپرسی. با مثلا میپرسی تا حالا شده حس کنی دستت نمک نداره

بعد شروع میکنه برات درد و دل کردن. دیکه از لابه لای اون حرفا خودت اطلاعات میکشی بیرون

جدیییی🥹🥹🥹🥹🥹

مردی که هر حرفی را گوش کنه نسنجه چی درسته چی غلط .منطق نداره .

اصلا تو کله اش مغزه یا کاه .

ادم سالم این شکلی نیست .

تجربه نشون داده یک دونه ادم اهنیه بی احساس و بدون مغزه .

اینا زود عصبانی میشوند .پاشون زود میلغزه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ