2777
2789
عنوان

هم با ازدواج تو سن پایین موافقم هم مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 40 پست
اون 17سالگی ازدواج کردم همیشه بدنم مربض چون نه شوهرداری نه خونه داری نه زبون درازنداشتم خیلی سخت گذش ...

منم همین حدودا ازدواج کردم واقعا دیوونه شدم از دست خانواده شوهر و مشکلات دیگه الان یکم عقلم میرسه غصه بیخود نخورم

امروز بافقی ام ,کاملا وحشی

فک کنم من عجیب باشم آخه هرگز دوس ندارم اختلاف سنیم با فرزندم خیلی کم باشه

نرمالش رو میپسندم! چیه اختلاف سنی کم با فرزند انگار خواهرشم! دلم میخواد قشنگ وایب مادر بده سن و پخته بودن رفتارم

ن ۱۶ سالگی ده تا بچه بیارم صرفا ب هدف اختلاف سنی کم 

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همین حدودا ازدواج کردم واقعا دیوونه شدم از دست خانواده شوهر و مشکلات دیگه الان یکم عقلم میرسه غص ...

اره برا چه چیزا تا صب گریه کردم ناراحت شدم الان هم اون اتفاق هابیوفته اصلا نمیشنوم خودمم که مرده متحرکم نه امیدی دارم همیشه خسته .ادم برامادربودن خوب جیب پرپول نیازداره این پول برا من ارامش میده که بعدبا بچه اروم منطقی حرف میزنم اگه پول نداشته باشم سگ میشمم 

سن ازدواج اصلا مهم نیست 

آدمی ک باهاش ازدواج میکنید مهمه 

فقط رفیق باشه دلسوزت باشه باهات روراست باشه

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

به نظرم مادر قوی از نظر تحصیلی مالی روانی مهم تر از مادر کم سن هست 

البته که بچه های دهه ۸۰ خیلی زود به بلوغ میرسن از نظر جسمی و جنسی 

کسی که اذیت میشه چاره ای نداره توی فرهنگ ایرانی جز ازدواج 

اتفاقا دلیل مناسبی هستش چون بچه وقتی ۱۲ سالش باشه مادرش ۳۰ سالش باشه خیلی ارتباط و رابطه قویتری دارن ...

این بستگی به طرز فکر آدم داره 

گاهی اون زن سی ساله اونقدرازلحاظ بی پولی مشکل داره ،ویا کم توجامعه بوده که هیچ دید خوبی نسبت مشکلات جامعه نداره ،البته همه رومثال نزدم

ولی الان دوست من ۱۸ازدواج کرد ۲۰بچه دارشد 

همه دغدقه اش شده خواهرشوهرومادرشوهروجنگ باهاشون 

به قول خودش پیرشده

به نظرم باید سن یکم بره بالاتر یکم جوونی کنی ویژه جایی خودتوبرسونی وازاب وگل دربیای بعد ازدواج کنی

ببین همه اینجور نیستن که مث رفیق باشن اتفاقا من شنیدم تز بچه های همین مامانای گم سن که خیلی بده اصلا ...

دقیقا 

یکی از دوستان من می‌گفت مادرم بخاطر اینکه توی بچگی باهام بد رفتاری کرده بود معذرت خواهی می‌کرد و علتش رو کم سن بودن خودش میدونست

دقیقا یکی از دوستان من می‌گفت مادرم بخاطر اینکه توی بچگی باهام بد رفتاری کرده بود معذرت خواهی می‌کرد ...

اره اینم میگفت مامانمون یسره قهر میکنه تا یچیزی میشه

همش با دوستاش بیرونوو سینما و پارکه اصلا درک نداره و ...