2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3312 بازدید | 140 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلن نمیتونم باور کنم همچین چیزیو فکر میکنم خواب دیدم چون برام عادی نیس😥

همسایه ی ما بند سوتینش رو میده بابتش میببنده...یه بار از من خواسته بود برم موهاش رو شنیون کنم دیدم....گفت ببخش ما برامون عادیه ...از اول اینجور بزرگ شدیم..پیش بابا راحتیم

عزیز برات عادی میشه مهم شوهرته اینا ازروی کمبوداشون اینکارو میکنن وگرنه مگه مادر محرمه باید لخت بشن ...

من پسرم ۳ سالشه دیگه لخت باهاش حموم نمیرم قبلا که کوچیک تر بود با خودم می‌بردم حموم الان ازش خجالت ميکشم با لباس حمومش میکنم میگم کم کم داره متوجه میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
خیلی تابلو دروغ میگی یکم کار کن رو خودت

شاید دروغ نباشه ها خانواده شوهر منم خیلی راحت هستن با هم در این حد نه ها مثلا لخت ولی مثلا خواهر شوهرم یا دختر خواهر شوهرم جلو شوهر من جوری لباس می پوشن همه جاشون کاملا مشخصه برجستگی هاشون معلومه بخدا که من پیش دایم یا برادرم خجالت میکشم اینجوری باشم ولی برا اینا عادیه یا مثلا من دوتا بچه شیر دادم یه بارم جلو پدرم یا برادرم شیر ندادم ولی خواهر شوهرم پیش برادراش عادی عادی سینه هاش رو در میاره شیر میده واسه من که عادی نیست عجیب میاد 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
بخدا اینا فقط یع قسمتی بود .. حتی بعضی وقتا میپرسه خوب به پسرم م.ی.د.یبه مشاوره گفتم پرید بهم

مشاورت احتمالا خودشم مثل مادر شوهرته چون این چیزا اصلا عادی و معمول نیست

شاید دروغ نباشه ها خانواده شوهر منم خیلی راحت هستن با هم در این حد نه ها مثلا لخت ولی مثلا خواهر شوه ...

بحث اینه که دیگه هرگز لخت با یه شرت ظاهر نمیشن عزیزم...صحبتی که شما می‌کنی بله منم دیدم ...عادیه واسشون....ولی حرف استارت که اصلا حتی یه شلوارک  تنش نباشه یکم عجیبه