2777
2789
عنوان

مادرشوهر عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 3061 بازدید | 140 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دین گفته مادر محرمه شما حس بد میگیرین تقصیر خودتون هست...مادرشه و محرمش ....اگر مریض شد روجا افتاد پ ...

دوست عزیز بیماری بحثش فرق میکنه، الان پدر هم به دختر محرمه پس جلوش لخت بچرخیم بدون سوتین و لباس عیب نداره؟! 

دوست عزیز بیماری بحثش فرق میکنه، الان پدر هم به دختر محرمه پس جلوش لخت بچرخیم بدون سوتین و لباس عیب ...

دقیقا من واقعن تاحالا ندیدم حتی مادرم جلو ما تاپ و شلوارک بپوشه

دین گفته مادر محرمه شما حس بد میگیرین تقصیر خودتون هست...مادرشه و محرمش ....اگر مریض شد روجا افتاد پ ...

بله محرمه ولی شما به محارمت ممکنه بگی بیا سوتین منو ببند ؟ به پدر یا برادرت ؟ پوشک هم مال وقتیه که طرف زمین گیر شده چاره ای نیست و واقعا از توانش خارجه

مادرشوهر من مریض شده بود رماتیسم مفصلی داشت وقتی بدن دردش شروع میشد لباساش رو درمی‌آورد بالاتنه کامل و به شوهرم می‌گفت کمرشو ماساژ بده فقط هم به شوهر من می‌گفت به دخترانش و عروساش و پسرای دیگش نمی‌گفت