2777
2789
عنوان

روز دوم iui🫠

97 بازدید | 5 پست

من خیلی تحمل دردم بالاست و جون سختم اما الان به شدت کمر درد دارم و عذر میخوام شرمنده گلاب ب روتون نفخ و دلپیچه دارم یکم ک میشینم و فعالیت دارم کمردردم بیشتر میشه

چون روز قبلش عکس رنگی با بیهوشی دادم میگفتن استراحت مطلق باش اما کسیو ندارم نمیتونم

کمردرد و دلپیچه امونمو بریده

شوهرمم آدمی‌نیست ک تو کار خونه یه لیوان برام جا ب جا کنه😫

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

کار همیشهههه هست هیچ وقت تمومی نداره

این همه درد تحمل کردی بشین سرجات استراحت کن

حساسیت بذار کنار، مجبور شد خودش کاراش می‌کنه

کاری نکن که خدایی نکرده بعد پشیمون بشی که ای‌کاااااش استراحت میکردم و قدر تو دلی‌مو می‌دونستم، اون موقع دیگه فایده نداره..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برات ارزوی بهترینها رو میکنم 

منم همسرم اونطوریه و واقعا حرصمو درمیاره 

انتظار داره با ای وی اف براش همه کارو بکنم 

خستم از این وضعیت 

کاراتو با ارامش و فاصله انجام بده 

هر چیزیو لازم داری بچین جاییکه هم قد خودته تا هی خم و راست نشی و تمیز کاری اینارو فعلا کنسل کن تا جواب ازمایشت بیاد ان شاء الله خوش خبر باشی 

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
کار همیشهههه هست هیچ وقت تمومی ندارهاین همه درد تحمل کردی بشین سرجات استراحت کنحساسیت بذار کنار، مجب ...

دیشب خواهرم اومد تمام کار های خونه رو کرد شام هم درست کرد و برای ناهار شوهرمم غذا گذاشت یه مقدار خوردنی هم بالای سر من گذاشت رفت

حالا صب شوهرم بیدار شده👀

خانوم پاشو حامله ک نیستی هنوز همچین خودتو انداختی

پاشو یه صبحونه ی مشتی بخوریم😐

این مرد دیگه رد داده😂

برات ارزوی بهترینها رو میکنم منم همسرم اونطوریه و واقعا حرصمو درمیاره انتظار داره با ای وی اف براش ه ...

قربونت برم من ایشالله شما هم ب سلامتی تو دلیتو بغل بگیری😍❤️