2777
2789

چقدر خوبه صد هیچ جلویین از مجردایی که با توجه به سنش زیادشون نه اتاق دارن نه چیزی قدر بدونید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😂🤣خب اینم بگووووو سختی دارهکلی مسئولیت کاااار

خونه ی خودته هر موقع بخوای تمبززمیکنی برنامه ریزی می‌کنی مگ مجردا خونه رو تمیز نمیکنن؟ فرقش همون غذا درست کرده ک الان ماشاالله مجردا بیشتر انجام میدن 

😂🤣خب اینم بگووووو سختی دارهکلی مسئولیت کاااار

درقبال تمام مسیولیت هاش مستقل بودنش ارزش داره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

من که هیچ وقت دوست ندارم به دوران مجردی برگردم 

یه عالمه کار میکردم سرکوفتم می شنیدم

الان خداراشکر خودم خانومه خودمم

والله مجردی بیشتر کار میکردم

دور باش اما نزدیک.......من از نزدیک بودنهای دور میترسم.....
من ارزومه مجردی رو گاهی تجربه کنمایقد خستگی داره

محردی محسناتی هم داره مسیولیت مستقیم زندگی متوجهت نیست هرساعتی خوابت گرفت میتونی بری بخوابی خیلی از مهمونی ها و مراسمات رو مجبورنیستی شرکت کنی بدون اینکه لازم باشه توضیحی بدی 

ولی بازم تاهل روببشتردوست دارم

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

اینش خوبه در کل متاهلی خوبه ولی تو سن مناسب هرچیزی زودترش خوب نی

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن