2777
2789

برنج آبکش رو خوب در میارم چون کاری نداره تست میکنم وقتی دیدم برنج نرمه آبکش میکنم 

اما کته رو اصلا یاد نمیگیرم الان چند وقته هر از گاهی میزارم یا سفته خشکه نمیدونم چیکار کنم یکی میگه دوبرابر آب بریز یکی میگه یه بند انگشت یکی میگه یه لیوان و نیم

بعد من احساس میکنم شعله رو نمیدونم باید چقدر باشه یا زیاده برنج خشک میشه یا کمه شفته میشه 

کلافه شدم دیگ . برنج وقتی آبش کشیده شد باید نرم شده باشه یا یکم  سفت باشه بعد دم بزاری؟

برنج بریز تو قابلمه 2 بند انگشت اب روی برنج بگیره

زیرش متوسط رو به کم بزار تا بپزه

ابش ک خشک شد اون موقع روغن بده و سرش بزار

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول یه بند انگشت بریز

بعد داره قل قل میخوره بزار ابش خشک بشه

بعدش دیدی برنجت نپخته در حد یه لیوان اب بریز

اگه پخته که هیچی سرش بزار .

توش کره بریزی خوبه.

من ته دیگ هم اینجوری درست میکنم یکمی رب گوجه و زردچوبه و روغن واسه ته ابکشی خیلی خوشرنگ و طلایی میشه

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii

یه بند انگشت اب روش کافیه

ولی اینم در نظر بگیر هرچی دیر تر برنجتو خیسونده باشی اب بیشتری میبره

بعد برنج داریم تا برنج متفاوتن بعضیا بیشتر اب میبرن

بهترین کار اینه ک هی درست کنی تا دستت بیاد با یه لیوان یا کاسه آب بریز روش تا دستت بیاد زیاد کمش

مثلا من برا دو لیوان برنج ۴ لیوان اب میریزم وقتی همشو ریختم تقریبا همون یه انگشت اب میشه

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در انتظار دیدن روی ماه دومین گل پسرمون هستیم🥰❤️👼

خب مثلا برنج از کجا بفهمم کی پخته ؟ نرم شده باشه ؟

تو دستت بگیر از وسط لهش کن اگه دونه برنج به راحتی له شد پخته اگه هنوز برنجه معلومه.

اره منم هنوز خونه خودم نرفتم وگرنه پلوپز میخوام بگیرم اما خب بازم آدم باید بلد باشه دیگ

من اصلا آبکش نمی کنم فقط کته حتی مهمان دارم البته برنج خوب خیلی شرطه من برای هرمقداربرنج ۲پیمانه بیشتر آب می ریزم ۱ساعت می زارم خیس بخوره البته به اندازه نمک میریزم بد میذارم با شعله زیاد جوش بیاد وروغن می ریزم هم میزنم چند بار تا آبش کشیده بشه بعد شعله پخش کن می زارم دمکنی هم نمی زارم می زارم تا دم بکشه حدود ۳ربع تمام اگه خواستی ته دیگ هم داشته باشه وقتی آبش تموم شد توی یه قابلمه دیگه روغن بریز سیب زمینی یا نان بذار برنج رو بریز روش همین عالی میشه 

تو دستت بگیر از وسط لهش کن اگه دونه برنج به راحتی له شد پخته اگه هنوز برنجه معلومه.

مرسی عزیزم 

الان برنج گذاشتم یکم سنگینه انگار مغز پخت نشده نیم ساعتم گذاشتم دم کشید اما یکم میچسبه و سنگینه

مرسی عزیزم الان برنج گذاشتم یکم سنگینه انگار مغز پخت نشده نیم ساعتم گذاشتم دم کشید اما یکم میچسبه و ...

چند بار بپزی دستت میاد 

خواهش میکنم گلم خوشحالم مفید بوده

من برابر آب میریزم..یا نهایتا نصف پیمانه آب اضافی میربزم.دو ساعت میزارم خیس بخوره 

برنج ایرانی باشه نمکشو زیاد بریز موقع پخت همون مقدار ک آبشو عوض کردی دوباره بهش آب اضافه کن

با آب ولرم برنج رو بشور 

بعد ازین که آبش کشیده شد ،اول حرارت ی کوچولو رو ب بالا ،بعد کم میکنن ک شفته نشه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)