2777
2789
عنوان

شوهرای شماهم

235 بازدید | 19 پست

مشکل روانی دارن 

بخدا ما زن ها خیلی قوی هستیم 

شوهرم ی موضوع انقدر حرف میزنه پایین و بالا میکنه که حالت بهم میخوره

هووووف خدایا بهم صبر ایوب شده

کاربری دست من و دوستمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بخدا خیلی بده شوهر منم وقتی یه مشکلی پیش میاد انقد در موردش حرف میزنه که من سرگیجه میگیرم در حالی که اصلا لزومی نداره انقد درباره ش حرف بزنه بگه اگه اینجوری بشه اونجوری نشه کلا آدم کلافه میشه درکت میکنم 😬😬

وای بخدا خیلی بده شوهر منم وقتی یه مشکلی پیش میاد انقد در موردش حرف میزنه که من سرگیجه میگیرم در حال ...

خیلییییی بده خیلیییییییی

بخدا امشب میخوایم بریم جنس ‌بیاریم برای مغازه 

با مته افتاده تو مخم رو داره سوراخ میکنه

انقدرر گفت گفت ک دارم بالامیارم 

تازه الانم تو قیافس چون فکرش درگیره من چ گناهییییی کردمم خدایا

کاربری دست من و دوستمه

خیلییییی بده خیلییییییییبخدا امشب میخوایم بریم جنس ‌بیاریم برای مغازه با مته افتاده تو مخم رو داره س ...

زحمته عزیزم صبر داشته باش فقط من راهکارم اینه شاید به درد تو هم بخوره وقتایی که اینجوری در مورد یه موضوعی یا مشکلی زیادی حرف میزنه همون اولش که شروع میکنه میدونم قرار تا یکی دوساعت ادامه داشته باشه من زیاد باهاش ادامه نمیدم بعدم زود اونجا رو ترک میکنم به بهونه ی کاری میرم یه جای دیگه از خونه 

ما برعکسیم من حرف میزنم کلافه میشه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

زحمته عزیزم صبر داشته باش فقط من راهکارم اینه شاید به درد تو هم بخوره وقتایی که اینجوری در مورد یه م ...

اخه میگ رفتی کجا دارم باهات حرف میزنم

باز من جواب نمیدم میگم اها خب باشه همین فقط

کاربری دست من و دوستمه

اخه میگ رفتی کجا دارم باهات حرف میزنمباز من جواب نمیدم میگم اها خب باشه همین فقط

شوهر منم اینو  میگه منم خیلی وقتا میگم میخوام برم سرویس عجله دارم 😂😂😂😂 میگه چرا همیشه وسط حرف زدن من سرویس لازم میشی اخه 😂😂

شوهر منم اینو میگه منم خیلی وقتا میگم میخوام برم سرویس عجله دارم 😂😂😂😂 میگه چرا همیشه وسط حرف زد ...

وایی مهربانوو خدانگم چیکارت نکنه🤣

کاربری دست من و دوستمه