2777
2789
عنوان

دیگه تلاشی برای رابطمون نمیکنه💔 سرد شده بیایید😔

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 71 پست
اون حس مغزته دل یه حرف بیشتر نداره سکوت کن ببین اون چی میگه مطمئن باش هر چی که باشه انجام میدی حس بذ ...

ببینم فردا چی میگیه خودش 

باید فکرامو کامل کنم نمیخام دیگه هردمون اذیت شیم

باحرفاتون ناراحتم نکنید،همینطوریش خیلی آسیب دیدم❤

من با اون لقبی که قبلا صدام میزد دوباره دیشب گفت ..ازم ویس خواست گفت دلم برای صدات تنگ شدهولی باز ام ...

داره جلو خودشو میگیره شما یکم نرم تر رفتار کن اونم خود ب خود احساسشو بیان میکنه ولی انقد سرد هم خوب نیستا اندازه رفتارکن ب خاطر رفتار خودت انگار میترسه نشون بده منم باشم مثل اون رفتار میکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان من متوجه اشتباهم شدم!نمیدونم باید چیکار کنم مثل قبل شه بخاطر همین تاپیک زدم

بهش محبت کن یکارم نکن سوارتم بشه ها فک کنه میمیری براش یعی کن شادی قبل به رابطتتون بدی نشون بدی میمیری براش بره داعون میشی اینا دور برش میداره

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
دقیقا جا به جا شده الان اون رفتار منو داره و من افتادم دنبالشولی با خودم میگم نکنه طی این یک سال با ...

ببین باهاش باش اما بزار اون زیادی ابرازعلاقه کنه خیلی خودتونچسبون بهش اینجوری مردا بهتر میخوان 

ببینم فردا چی میگیه خودش باید فکرامو کامل کنم نمیخام دیگه هردمون اذیت شیم

برات بهترینارو ارزو میکنم عسلم 

جنگ با خودت از اونجا شروع میشه که میبینی مفت دادی به یه بی ظرفیت شان!
اره چرا نشه شاید بهتر از قبل هم بشه، چون شناختتون از هم بیشتر شده به شرطی که دیگه اشتباهات قبل رو ان ...

ممنون ازت

یکم تصمیم گیری برام راحت تر شد باشماها حرف زدم

داره جلو خودشو میگیره شما یکم نرم تر رفتار کن اونم خود ب خود احساسشو بیان میکنه ولی انقد سرد هم خوب ...

همینطوره سعی میکنم نرم تر حرف بزنم

خیلی دیگه مغرور بازی دارم در میارم