2777
2789
عنوان

خونه تکونی

150 بازدید | 23 پست

خانوما شما خونه تکونی میکنید؟از کی شرو میکنید میشه بگید چجوری کاراتونو دسته بندی میکنید من اولین سالیه ک میخام خونه تکونی کنم نمیدونم از کجا شرو کنم تازه ازدواج کردم پارسال سال اولم بود دیگ دست نزدم ولی امسال نیازه یه سری تغییرات و جابه جایی هم لازمه خودم تصمیم گرفتم فعلا از روزی یه کابینت شرو کنم ک خیلی خسته نشم

من از اول دی شروع کردم.

ولی از بهمن خوبه.

از اتاق خواب شروع کن.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخرای بهمن شروع میکنم

کابینت و کمدا ک خودم باید تمیز کنم

اما ۲ روز کمکی میاد برای جابجایی و شستن سرویس و حمام و نصب پرده و...

البته امسال خونه تکونی نمیکنم چون تیر اثاث کشی داریم

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤

من هر سال یه دفتر برمیدارم

بعد مینویسم مثلا اتاق کوچیکه

بعد فکر میکنم هر کاری که تو اون اتاق لازمه از گدگیری و کمد لباسا و پرده ها تمیز کردن لوستر و همه چی 

دونه دونه هر کدوم و تو خط  جدا گانه مینویسم 

بعد میرم مثلا بالکن مینویسم 

بعد پذیرایی

بعد اشپزخونه

بعد طبق لیست هر روز باتوجه به زمان و حوصله اون روزم یه کدوم از اون کارارو انجام میدم و تیک میزنم 

بعضی کارها هم که میمونه واسه روزهای اخر

اگه عوض کردنی چیزی لازم باشه تو یه لیست جدا واسه خرید مینویسم 

شسنتی هارو مینویسم 

یه کارهایی هم که همسرم باید انجام بده دیگه کار من نیست

مادر 
گفتم زودتر شرو کنم ک زودم تموم شه نزدیک سال نو خستگیش نمونه

منم بدم میاد دم عید آدم خسته باشه همون زود شروع کنی بهتره فوقش اون موقع یه دستمال ساده فقط می کشی.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

من امسال باید اساسی تمیز کنم،تمام ظروف کابینت ها رو میارم بیرون میذارم ظرفشویی و بعدش مجددا میچینم توی کابینت،درب های کابینتا رو تمیز کنم،کمد دیواری و کشوهای لباس بیشترین وقت رو ازم میگیره،دوتا دیوارم دارم که باید تمیز کنه همسرم بقیه ش کاغذ دیواریه،فرش ها هم میدم قالیشویی،مبل ها تمیزه یه دستی میکشم روش خودم،یخچال و فریزر رو هم باید تمیز کنم و نظم بدم…اتاق پسرم و کمد و لوازم تحریر و اسباب بازی هاش قشنگ یک صبح تا شب زمان میبره …

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
من امسال باید اساسی تمیز کنم،تمام ظروف کابینت ها رو میارم بیرون میذارم ظرفشویی و بعدش مجددا میچینم ت ...

فرش شستن هر به چند سال اوکیه به نظرتون؟دقیقا منم باید کابینتارو امسال دیگ اساسی تمیز کنم ظرفاروم یدور بشورم بذارم سر جاش چون یکم گرد گرفته

چ خوب اره نوشتنم خوبه

من چون وسواس دارم ومیترسم یهو یه جا جا بمونه

همیشه مینویسم و تیک میزنم 

جز به جز میتویسم دیگه

مثلا مینویسم دستمال کشی درب کمد و داخلش 

تمیز و مرتب کردن کمد دیواری پتوها..بعد پتوهرو میدم هرسال این موقع میشورن بعد کمدشو مرتب میکنم

حالا به توجه به خونت خودت بنویس

من درب اتاقا و درب دستشویی و حمام و اینارو کامل دستمال میکشم هرسال

مثلا اویز پشت درب که لباس اویزونه در میارم میشوزم حتما

هرچیزی که تو خونه هست تمیز میشه دیگه

مادر 
همیشه در حال تمیز کردنیم هیچ وقت تموم نمیشه. چرخشیه... خونه جاتون تنگ باشه. خیلی سخته

منم بخدا همش دارم تمیز میکنم ولی باز روز از نو تازه اونجوریم ک به دلم بچسبه هیچ وقت نمیشه...خونه بزرگم باشه بدتر موقع تمیز کردن ادم هلاک میشه

فرش شستن هر به چند سال اوکیه به نظرتون؟دقیقا منم باید کابینتارو امسال دیگ اساسی تمیز کنم ظرفاروم یدو ...

من دو سال و نیمه خریدم فرشارو الان احساس میکنم یکی دو پرده تیره شده میخوام بشورم 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم