2777
2789

پیجش : ininisite

این ادم اونقدر عوضیه که عکس بعضی کاربرها رو برمیداره یک سال بعد منتشر میکنه.. برید ریپورتش کنید به مسئولین نینی سایت هم خبر بدید که پیگیری کنن! 

اگه پدری برادری دایی عمو کسی رو توی فتا دارین بهش بگین پیگیری کنه 

.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینجا که بی در و پیکره کدوم مسئول 

بعدشم اینستا رو پلیس فتا گردن نمیگیره 

بعد تر از اون اینجا باید اقدام کنه و به کاربر هاش احترام قائل باشه که نیست 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

اونیکه عکس میذاره کارش اشتباه ترازاونه.وقتی الان بایه اسکرین میشه عکسوبداشت پس باید احتمال همه چیوبدی.بعضیاکه کلا رد دادن عکس جاری و خواهرشوهرو دوست و...بدون اجازه میذارن.

😐یعنی انقد بیکاره هر عکسی رو ور میداره؟

با اسم کاربری هم میذاره

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
😐وااااهمگی گزارش بزنیم پیجش میپره؟

فک کنم اگه زیاد باشه تعداد گزارشا ببندن پیجشو، دقیق نمیدونم

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من درخ دادم قبول نکرده

کسی فالوش داره؟

میشه ببینید عکس من هست؟

اخه میگن اکانت هم مینویسه زیر عکسا

اسمم همینه مبینا_خانووووم

بخدا همسرم میکشه منوووو

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻‍♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊