2777
2789
عنوان

نامزدم سیگار می کشه

277 بازدید | 54 پست

از اول سیگار می کشید ... بعد نامزدی بش می گفتم سیگار نکش دوس ندارم الکی میگفت چشم باشه ...

بعد یه روز اعصبانی شدم باش قهر کردم گفت اگه عقد کنیم قول میدم سیگار نکشم (قسم خورد جون خودم و خودش و خدا)

منم گفتم باشه عقد کردیم ۱هفته سیگار نکشید و بعد فهمیدم که دوباره شروع کرده...گفت فقط روزی ۲.۳ نخ که تموم شه منم گفتم باشه این ماه فرصت داری ترک کنی 

دیگه وقتی می اومد اینجا نمی کشید و می‌گفت کلا نمی کشم (جون خودش و خدا رو قسم می خورد) ولی هرچی میگفتم بگو جون من می‌گفت نمیگم...

تا اینکه باباش اومد خونمون باهاش ۲.۳ روز اینجا بودن بعد پرسید پسرم سیگار نمی کشی عجیبه از کِی؟ خونه ما خو روزی ۱پاکت می کشیدی...

گفت دو سه روزیه.   درحالی که الان ۲.۳ ماهه به من دروغ میگه و قسم می خوره...

وقتی فهمیدم هیچی نگفتم فقط صداش زدم گفت بله گفتم هیچی 

دیگه هر کاری کرد باهاش حرف نزدم هرچی بغلم کرد بوسم کرد گفت می خوام برم بام حرف بزن فقط گفتم دیگه دوس ندارم بات حرف بزنم 

از صبح که رفته ۲بار زنگ زده ۲بار هم جوابش دادم به سردی همش داره میگه ببخشی اشتباه کردم به حرفت گوش نکردم...

ولی من هیچ عکس و العملی نشون نمیدم فقط ساکت میشم 

نمیدونم چه واکنشی نشون بدم اینم بگم جواب کوتاه بش میدم و قهر نکردم

حالا چطوری رفتار کنم؟

(دوباره میره سراغش...اگه حتی بگه دیگه نمی کشم)

*نگید عیب نداره من اصلا دوس ندارم بکشه...

مطمئن باش تا همیشه می‌کشه

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم براش سیگار ناپولی یا کاوالو بگیر

نیکوتینش پایینه بهشون میگن سیگار ترک 

بگو از اونا بکشه

بعد کم کم یه نخ یه نخ کمش کن اصن خودشم متوجه نمیشه چجور ترک کرده اینطور

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

ببین ادمی که سیگار بکشه واقعا ترکش خیلی خیلی سخته، من خودم قبل بارداریم میکشیدم ، باردار شدم از سیگار بدم اومد و بوش حالمو‌بهم میزد طوری که شوهرم اصلا تو خونه سیگار نمیکشید ، اما بعد از زایمانم اصلا نمیدونم  چطور بگم که چطور دلم میخواست اصلا یه چیز عجیب غریب بود و بعد دوباره شروع کردم ، واقعا نمیشه ترک کرد

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

عزیزم براش سیگار ناپولی یا کاوالو بگیرنیکوتینش پایینه بهشون میگن سیگار ترک بگو از اونا بکشهبعد کم کم ...

کی حرف گوش میده؟!

فقط سیگار خودش میگه نمی تونم سیگار دیگه بکشم پاکتی ۳۰.۴۰تومن

مشکلت میدونی چیه؟ دیدی طرف چیه ولی میخوای عوضش کنی

من خودم سیگار ترک کردم و تو زندگیم به اندازه موهای سرم آدمایی دیدم که هزار بار تلاش کردن ولی نتونستن سیگار ترک کنن

انگار مثلا طرف تو رو دیده باشه که موهات قهوه ایه

بگه بهت برو موهاتو از ته بتراش، من کچل دوست دارم،تو میتونی بتراشی؟

اینجوری بشه بهش میگی تو دیدی من مو دارم و انتخابم کردی،چرا نرفتی با کچل ازدواج کنی؟

عزیزم تو بزرگ شدی

من نمیدونم چند سالته

این کارا بچگانه‌ست

کارای بچه های ۷،۸ ساله ست

بزرگ شو، روی منطقت کار کن

این حرکات رابطتونو خراب میکنه فقط و باعث میشه فقط این آدم ازت دور بشه

اونم مونده توی هچل

میخواد تو ناراحت نشی میگه چشم ولی نمیتونه ترک کنه، یهو که اعتیاد پیدا نکرده

اگرم میبینی واقعا با سیگاری نمیتونی کنار بیای، الان میتونی جدا بشی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کی حرف گوش میده؟!فقط سیگار خودش میگه نمی تونم سیگار دیگه بکشم پاکتی ۳۰.۴۰تومن

بهترین راهش همینه من همه راها رو دیدم دوستام رفتن تهش رسیدن به این

پاد هم خوبه اگه قبول کنه 

ضررش کم تره

پروف خودم نیستم🤦🏻‍♀️///// با هم از دست زمان فرار میکردیم... حالا دنبال همون شبا میگردیم... نموند برامونم هیچ احساسی////🫀🥃💊... کاربری دو تا دوست قدیمی، ساقی و کیمیا😄🖐🏻 یکیمون مجرده اون یکی متاهل فکر بد نکنید🫶 خواهشا کاری نکنید نی نی یار تعلیقمون کنه همه کاربریای قبلیمون ترکید مجبور شدیم کاربری مشترک بزنیم دیگه سیمکارتامون ته کشیده آخریشه به خدا🫠🥲

ببین ادمی که سیگار بکشه واقعا ترکش خیلی خیلی سخته، من خودم قبل بارداریم میکشیدم ، باردار شدم از سیگا ...

چند سال میکشیدی قبل بارداری؟ من همش توهم میزنم سیگاری که میکشم رو تخمدانم تاثیر میزاره و تاثیرش روی بچم مشخص میشه