2777
2789

من معمولا یه لبخند بر لب دارم همیشهه😂

وقتی میرم خیابون برام سن و اینکه مذکر یا مونث باشه هیچ فرقی ندارع لبخندمو همیشه میزنم

ولی دیروز همینجوری با مهربونی و لبخند داشتم اطرافم نگاه میکردم یهو با یه پسره چشم تو چشم شدم اونم سریع نگاهشو ازم دزدید و دوست دخترشو بغل کرد😐

خب مگه من چیکارش داشتم که اینجوری کرد! مگه بهش تیکه انداختم یا گفتم بیا با من رل بزن! عجبااا😑😂

ملت رد دادن یا من نباید لبخند بزنم چون اونا برداشت بدی میکنن؟!😐

کاربری دست چندنفره،🤍🦋

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درکت میکنم ولی سعی کن برای اقایون لبخند نزنی ممکنه فکر بد کنن🥲برات دردسر میشه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

تو ایران باید اخم کنی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

خوب نباید به هم لبخند بزنی شاید دختره جر ش بده بابت همین لبخند تو 😅

از من به تو تصیحت به پیرمرداهم لبخند نزن 

عزیزانی که قصد دارن باردار بشن تاپیک منو در مورد بچه دارشدن بخونید لطفا همون که نوشتم یه چز خیلی مهم اونو بخونید تا میتونید عمل کنی. بهش ان شاءالله خدا بهتون فرزندانی سالم و صالح ببخشه