2777
2789
عنوان

خانوما برای صبحانه واسه همکارام چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 811 بازدید | 82 پست
نون پنیر هم وزن لوبیا گرم وعدسی برات درمیادپنیریک قالب ۷۰تومن، نیم کیلوخیار۳۰تومن، ۲۰تومن هم نانلوبی ...

اخه کدبانو نیستم اصلا مقدار نمیدونم چ کار کنم 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وظیفه مدیر صبحانه بدهجقدربی وجدانپول درست که نمیده، صبحانه هم نمیده

دقیقا 

خیلی بی انصافن 

بیمه هیچی و حقوقم کم .صبحانه پرو میشینه میخوره

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
سالاد الویه هزینش زیاد میشه؟

برا ده نفر فکرکنم دو تا سینه مرغ تقریبا پنج شیش تا سیب زمینی چهار پنج تا تخم مرغ و خیارشور و سس میخوای نمیدونم دقیق چقد بشه بعضیا جای مرغ کالباس میریزن 

اینهمه اونا چیزای خوب اوردن تو خوردی یه بازم شما هزینه کن خب نمیشه که همش تخم مرغعدسی خوراک لوبیا از ...

بلد نیستم برا ۱۰ نفر 

چقدرساده هستید، یادمدیر مدرسه پسرم می افتمکدوم شهری

شیراز 

خیلی 

زرنگن 

راحت میاد میخوره 

خودشم تخم مرغ اورده و الویه و عدسی

املت

پنیر خیار گوجه

تخم مرغ اب پز با سیب زمینی ابپز

سالاد الویه

ساندویچ کالباس

حلیم و آش

حلیمو خودت درست کنی خییییلی به صرفه درمیاد

عدسی.خوراک لوبیا

دوپیازه سیب زمینی خوشمزه و راحته توی نت بزن میاد دستورش