2777
2789
عنوان

خانوما برای صبحانه واسه همکارام چی پیشنهاد میدید

| مشاهده متن کامل بحث + 790 بازدید | 82 پست
اول قرار بود نون پنیری حلوایی تخم مرغ بیاریم نه این چیزا من اومدم بیرون مدیر گفت نه باید بیا داخل گر ...

حالا خیلیم سخت نگیر چه عیبی داره؟

ده روزی یباره هر روز نیست که

ساندویچ سرد میتونی ببری 

کالباس مثلا..

یا ساندویچ تخم مرغ و سیب زمینی آب پز 

اسنک هم خوب میشه 

صبحونه انگلیسی که یه چیزی توی مایه های سوسیس تخم مرغه هم خوبه

دقیقا هر دفعه هم رو ۲۰۰ میره

شاید اصلا یکی بخواد کل هفته رو تخم مرغ بخوره ،چه کاریه اخه هرکی واسه خودش درست کنه بیاره 

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب پس سخت نگیر هر چی برات راحته ببر چیکار داری بقیه چی میارن تو کار خودت را انجام بده.

نمیگن زرنگه هیچی درست نمیکنه؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
اون بگه تو گوش نکن.چون از سر رودرواسی مجبوری اندازه اونا ببری

گفتم شاید بگن چقد خسیسه 

فقط من میشدم که اومدم بیرون

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
شاید اصلا یکی بخواد کل هفته رو تخم مرغ بخوره ،چه کاریه اخه هرکی واسه خودش درست کنه بیاره

زرنگن خیلی

نه چرا بگن چون میگی از اول قرار نبوده اینقدر سنگین باشه صبحانه قرا بوده سبک باشه پس سخت نگیر

ممنون عزیزم 

وقت گذاشتی 

پس همون نون پنیر و خیار سبزه میارم

حالا خیلیم سخت نگیر چه عیبی داره؟ده روزی یباره هر روز نیست کهساندویچ سرد میتونی ببری کالباس مثلا..یا ...

ممنون

الویه

حلوا شکری

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑