2777
2789

چطور رفتار کردین که بچه تون بی خیال نباشه

سر وقت درس بخونه،وسایل هاش رو مرتب کنه،کارهای شخصی رو انجام بده و در عین حال مدام در حال امر و نهی و دعوا نباشین

بچه تون کمک تون میکنه؟چندسالشه؟

من خیلی دوست دارم رابطه ام با بچم خوب باشه،یعنی اولویت من اینه که دوستش باشم البته الان کلاس اوله،میخوام طوری رفتار کنم که همیشه مثل رفیقش باشم در عین حال این رفاقت باعث نشه بچم بی خیال و تنبل بشه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

زیاد بهش تذکر نده چه برای عادی بشه مگر در مواقع ضروری

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چه قدر تربیت درست باشه بازم اون بچه اختیار داره که قانونمند باشه یا نه عزیزم ،من هر دو بچه ام به یه روش تربیت کردم ولی زمین تا آسمون متفاوت هستن ،اولی قانونمند حتی از سن کم دومی بی نهایت یاغی  و سرکش 

من چون تجربه ندارم نظرنمیدم فقط راهنمایی کنم که در کنار تجربیات دوستان ، به نظرم چندین کتاب هم در ای ...

ممنون عزیزم ،بله کتاب خوندم دوره شرکت کردم 

در حالت تئوری خوب ایده میدم ولی عملی سخته ،میخوام از تجربه دوستان و مثال ها و موقعیت هاشون هم بهره ببرم

متاسفانه تحملم کمه و اگه اون طو که میخوام نشه یا دعواش میکنم یا در حالت خوب چیزی نمیگم ولی خیلی احساس بدی پیدا میکنم و فکر میکنم شکست خوردم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

دختر من سه سالشه منم میخام جوری تربییتش کنم که کاراشو خودش انجام بده ،اسباب بازی هاشو میریزه زمین بازی میکنه بعد که میگم جمعشون کن میگه مامان خستم،چیکار کنم بنظرتون

اشتباه من🥲
زیاد بهش تذکر نده چه برای عادی بشه مگر در مواقع ضروری

نکته عاااااالی ،نصیحت زیاد واقعا انسان رو بی ارزش میکنه

مادرم به قدری نصیحت میکنه و متاسفانه غر میزنه وقتی از خونه میره بیرون خواهرنوجوانم میگه خداروشکر رفت راحت شدم ،هرچی میگم کمتر تذکر بده گوش نمیده،حرف هاش همه تکراری شده

دختر من سه سالشه منم میخام جوری تربییتش کنم که کاراشو خودش انجام بده ،اسباب بازی هاشو میریزه زمین با ...

باهم جمع کنین و مقدار کم جلوی دست بذارین

تنها چیزی که من میدونم و واقعا برام خوب بود هیچ وقت حرفمون ضد و نقیض نشد یعنی من و همسرم جلوی بچه هم ...

همسر من یادش میره و متاسفانه دغدغه تربیت نداره

تو رانندگی حرف های خیلی زشت میزنه،حالت عادی قول میده نگه ولی تو رانندگی که میگم نگو بسه احساس خاص بودن میکنه و بدتررررررمیگه