2777
2789

اون مراحل رفتن به فرودگاه و منتظر موندن و از گیت رد شدنو و کلا فضای فرودگاهو دوست دارم هر ادمی نشون دهنده یه مفهومه میشه کتاب نوشت ازش ولی فقط تو همون مرحله دوست دارم فوبیا دارم میترسم از هواپیما خیلی عجیبه ولی چون من گوش میانیم هم مشکل داره هر چقد باشه ساعت پرواز گوشم میگیره و نمیشنوم

شما دوست دارین؟

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا بچگیم با هواپیما سفر کردم عاشق هواپیماام ولی فرودگاه فقط فرودگاه امام خمینی رو دوست دارم چون ...

نه مهرابد بهتره وایب قدیمی طور میده دوسش دارم

من خیلی مهربون و صبورم اما اگه تو تاپیک یا ریپلای چرت و پرت بهم بگی میشورم میذارمت کنار🙏

من عاشق هیجانم

بدون هیجان وجودم معنی نداره

و از پرواز نمیترسم

امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی  تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻

من خیلی دوست دارم حتی کوتاه ترین مسافت ها تو سفر رو هم هوایی میرم مشکلی ندارم با پرواز .

دوستم مثل شماست پیش دکتر رفته و یه نوع قرص بهش تجویز کردن تو پرواز هم نوشابه میخوره که حالش بد نشه البته لیمو هم تاثیر داره .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑