2777
2789

میخام از امروز روی خودم کار کنم میخام اعتماد بنفسم رو بالا ببرم 

توی تاپیک قبلم گفتم چطور پیش خانواده شوهرم تحقیر میشم

بهم توهین شد هیچی نگفتم ولی از الان میخام به خودم خول بدم از حقم دفاع کنم 

میخام اعتماد به نفسم رو بالا ببرم 

دیگه نمیخام ادمی باشم که هر کی رسید بهم توهین کنه

میخام به خودم قول بدم تغییر کنم✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بار اولش سخته بعدش انقد کیف میکنی مغزت عادت میکنه،تو جمعا زیاد برو

ژیانی من ئێستە وەکوو خۆری دەمی زەردەپەڕە...بعداز ما شاید باران ببارد،مایی که جز آرامش هیچ چیز دیگری از این سرزمین طلب نکردیم...

سلام. 

خیلی وقتها بی زبان بودن، ما رو از فتنه نجات میده

در حالیکه خبر نداریم. 

آدم بی ملاحظه خودش شعور و درک و انسانیتش در اون حد هست، حالا شما هرچقدر جوابش رو بدید باز تفاوتی نداره

من تو زندگیم چیزی که بهم ثابت شده اینه که اگر کسی ملاحظه نکرد تو اکثر مواقع سکوت جواب میده. سکوت جلوی خیلی از بگو مگو ها و اختلافات و بی حرمتی ها رو میگیره

نهایتا جواب نداد در حد یکی دو جمله محترمانه میشه گفت.

وقتی طرف بی حرمتی میکنه در واقع به خودش بی حرمتی میکنه

وقتی شما مثل اون رفتار نمیکنید در واقع شخصیت خوب خودتون رو نشون میده

پس مواظب اون شخصیت خوبه خودتون باشید که نعمت خداست.

(من زیاد بی حرمتی دیدم پس میدونم چی میگید، اما ضبر کردن و درست زندگی کردن مهم ترینه)

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
سلام. خیلی وقتها بی زبان بودن، ما رو از فتنه نجات میدهدر حالیکه خبر نداریم. آدم بی ملاحظه خودش شعور ...

اما تا کی صبر کنم اینجور بهم هر چی میخان بگن 

ی بار که جواب بدم دیگه چیزی نمیگن

اعتماد به نفسم رو که بالا ببرم دیگه ازین چرتو و پرتا نمیگن و شخصیتم و خورد نمیکنن

اما تا کی صبر کنم اینجور بهم هر چی میخان بگن ی بار که جواب بدم دیگه چیزی نمیگناعتماد به نفسم رو که ب ...

مثلا یکی از حرفهایی که میگن رو بگید لطفا

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
میگن زبون نداری خیلی ساده ای خیلی مظلومی ....

نه‌منظورم از اون حرفهای ناراحت کنندشون رو میگم، مثلا وقتی توهین میکنن

خب همینا دیگه

عزیزم😅من تصور کردم چی میگن

شما باید تو‌ تاپیک ترک غیبت میبودید که میدیدید چه حرفعایی دوستان از بعضی اطرافیانشون میشنیدن

اتفاقا آدم ساکت و کم خرف، معمولا آدم مقتدریه

امیرالمومنین(ع) فرمودند «با سکوت بسیار اقتدار انسان بیشتر میشود»

پیامبرمون(ص) رو بعضی ها گوش خطاب میکردند

چون زیاد میشنیدند و کم حرف میزدند

من آدمهای کم حرف و بی حاشیه رو خیلی دوستشون دارم و این یه خصلتیه که میتونه جدا جلوگیری بکنه از جهنمی شدن، و حتی جهنمی شدن ادمهای اطراف

جهنم هم فقط اون دنیا نیستا، گاهی تو همین دنیا بعضی ادمها با زبانشون و کنترل نکردنش، فتنه ها و جهنم هایی به پا میکنن که آتیشش با هیچی خاموش نمیشه

این خصلتی که شما الحمدللهدارید، خیلیا سالها تلاش میکنن که بهش برسن