2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میگه میخوام بیام بمونم خونه شما 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 5455 بازدید | 168 پست
اهوازم بخدا پیش فوق تخصص میبرم هر بار همشم اطفال عفونی بردم ریه بردم خون بردم نوزادان بردم

از ریه اش عکس گرفتن؟ دمنوش و اینا بدین دو‌هفته هروز سوپ فرنی و سرخ کردنی و چیزای گرم بهش ندید ببینین خوب میشع

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انصاف بدیم اره من مادرشوهرم یه هفته کنارم بود بعد تولد بچم

اینجا کلا محیطش ی جوریه... نمیدونم نظر دهنده ها بچه سالن.. چی.... کلا ادما رو با اموزشهاشون  ی جوری اجتماع گریز میکنن... خونه ی ادم مهمون میاد دیگه... اینجا مد شده... وای کی حوصله ی مهمون داره... وای حوصله ی خودمم ندارم... ی جوری به ادم تلقین افسردگی میدن.. ادم با خانواده ی شوهرش خوب هم که باشه.... یجوری بدبین میشه... بعدشم که تجویز ها فقط طلاق 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان
تورو خدا رو نده خانواده شوهر هیچوقت قدر شناس نیستن من انقد کلفتی کردم آخرش فوش بارم کردن

همه ی خونواده ها مثل هم نیستن... ماخودمون هم عروسیم... هم عروس داریم.... نمیشه برا همه ی جور نسخه پیچید 

خدا جونم تا الانم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان