2777
2789
عنوان

وایی سوتی دادم جلو خانواده شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1520 بازدید | 90 پست
وسایل خودته.مختاری هرکاری دوس داشتی بکنی.منم باشم نمیدم چون بعدا توهرمراسمی بپوشم میگن واسه خودش نیس ...

منم تمام این دلیلا رو دارم ولی خیلی خجالتیم نمیتونم نه بکم مجبورم بهانه بیارم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حرفمو که میزنم میدونم اخر سر اگه به بحثم بکشع خودمم نگم شوهرم‌میگه من گفتم نده دلی استرس دارم که ...

اشکال نداره ادم بده باش ولی پای مواضع خودتم بمون 

منم رو چیزایی مثل لباس حساسم و حتی اگر غوغا هم به پا بشه من لباس به کسی نمیدم

خب قهر کنن من معتقدم این ادمای اسیدی که بخاطر یه لباس ندادن قهر میکنن،قهرشون خیلی مفید تر از آشتیشون ...

شوهرمم میگه ولی من تازه رنگ ارامشو دیدم میترسم ارامشم بهم بخوره 

شوهرمم میگه ولی من تازه رنگ ارامشو دیدم میترسم ارامشم بهم بخوره

به نظرم اول خوب شوهرتو قانع کن که چرا لباسو ندادی

بعدم حرفاشونو ول کن و ارامش خودتو بهم نزن واسه این چیزا

تهش ارتباطتو کم کن باهاشون اگه مسخره بازی دراوردن

خب قهر کنن من معتقدم این ادمای اسیدی که بخاطر یه لباس ندادن قهر میکنن،قهرشون خیلی مفید تر از آشتیشون ...

اخه فقط قهر باشه خوبه که

یکی بود یه چیز ازم برای خودش خواست نه به عنوان قرض

ندادم انقدر اصرار کرد زیر بار نرفتم بعدش هم قهر کرد تحویل نمیگرفت

متاسفانه بدجور بهش برخورده و با وجود گذشت چندسال همچنان گاهی به روم میاره

این شرایط برای من و اسی که خجالتی ایم سخته

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
به نظرم اول خوب شوهرتو قانع کن که چرا لباسو ندادیبعدم حرفاشونو ول کن و ارامش خودتو بهم نزن واسه این ...

شوهرم اوکیه 

ولی مطمئنم قهر میکنن مادرشوهر و پدرشوهرمم چندبار میگن بهم چون نوه اوله خیلی دوستش دارن چند بار میگن بهم چرا اینکارو کردی 

اخه فقط قهر باشه خوبه کهیکی بود یه چیز ازم برای خودش خواست نه به عنوان قرضندادم انقدر اصرار کرد زیر ...

درسته 

چی بگم والا

من قهر و اخم و تَخم رو تحمل میکنم ولی لباس و این وسیله هارو نمیدم

کسی هم چیزی ازم بخواد سریع گارد میگیرم که اصرار هم نکنه

حساسم رو این چیزا مخصوصا لباس قرض دادن،وسواسی هم هستم اصلااا نمیتونم اعتماد کنم به کسی

اخه فقط قهر باشه خوبه کهیکی بود یه چیز ازم برای خودش خواست نه به عنوان قرضندادم انقدر اصرار کرد زیر ...

واییی دقیقا من یه بار خانوادا شوهرم روم بیارن تا عمر دارم عصابم سر همون خورد میشه نه میتونم جواب بدم‌نه میتونم بیخیال باشم 

شوهرم اوکیه ولی مطمئنم قهر میکنن مادرشوهر و پدرشوهرمم چندبار میگن بهم چون نوه اوله خیلی دوستش دارن چ ...

نوه اوله خیلی دوستش دارن برن براش لباس مشابه بخرن🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

نوه اوله خیلی دوستش دارن برن براش لباس مشابه بخرن🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

عروسی من دعوا راه انداختن‌ما لباس نداریم‌نمیایم پدرشوهرم رفت لباس براش گرفت دوبار نپوشید گفت دوستش ندارم حالا دوباره مادرشوهرم بهش گفته لباس من میگیرم وایت 

درسته چی بگم والامن قهر و اخم و تَخم رو تحمل میکنم ولی لباس و این وسیله هارو نمیدمکسی هم چیزی ازم بخ ...

خوشبحالت کارت خیلی درسته

منم خیلی از قرض دادن وسائلم بدم میاد چون هردفعه چیزی به کسی قرض دادم یا پس نداده یا خراب کرده

انقدر نه گفتن برام سخته که وسایلم رو از دیگران قایم میکنم مبادا درخواست کنن😑

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم