2777
2789

خیلی خسته ام فقط تایپ میکنم بهم بگید چیکار کنم.. 

من چند وقته افسردگی گرفتم و قرص مصرف میکنم

برای کنکور میخونم

و از طرفی هم مادر ندارم مجبورم کار های خانه هم انجام بدم مثل غذا پختن و.. 

تازه با یکی هم توی رابطه هستم که الان اونم نه اعصاب داره و نه وضعیت مالیش خوبه برای همین بدهکاری هاش همش بد برخورد میکنه و بیحوصله اس

یه پدر غر غرو هم دارم که به همه چیزم گیر میده

صبحاکه بیدار میشم از این اوضاع حالم بهم میخوره

از خودم از زندگیم از خانواده و پارتنرم بدم میاد

از کنکور هم بدم میاد برام شده یه چالش بزرگ و هر روز به این فکر میکنم که نمیتونم.. 

خوابم زیاد شده همش هم به خودکشی فکر میکنم🥲

چیکار کنم بنظرتون 🥺🥺

کاربر جدید نیستم...   :) 

به عنوان کسی که ی زمانی افسردگی شدید داشت و درمان کرده میگم اونچه که میتونی رها کنی رها کن تو میتونی پارتنرت رو ول کنی میتونی اگر علاقه داری به ی هنری درس رو رها کنی و دنبال علاقه ت بری ولی پدرت و مسائلی از زندگیت که نمیتونی تغییر بدی رو بپذیر و خودت رو وفق بده به شدت توصیه میکنم افکار مثبت داشته باشی دعا کنی رابطه ت رو با خدا درست کنی و قدم قدم زندگیت رو تغییر ردی

به عنوان کسی که ی زمانی افسردگی شدید داشت و درمان کرده میگم اونچه که میتونی رها کنی رها کن تو میتونی ...

چجوری شروع کنم؟   :) 

میتونم بنظرت؟ 

قبلا خیلی شاد بودم... 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری شروع کنم؟ :) میتونم بنظرت؟ قبلا خیلی شاد بودم...

بله صددر صد میتونی 

فقط نیاز به این داری قدم اول رو برداری ومقاومت کنی قدم اول هم خواستنه و دوست داشتن و مهم و باارزش دونستن خودت

پیج های جویس مایر و جول اوستین رودنبال کن راه رو پیدا میکنی

خوشگلم پارنتری ک باعث حال بدت میشه رو حذف کن،اینو بدون اون الان بهترین رفتارشو هنو باهات داره،اگه ازدواج کنی بدتره میشه،

تمام تمرکزتو بذار رو کنکور و موفقیتت،تو دانشگاه انقد موردای خوب گیرت میاد،قراره آدم با بقیه اشناشه اگه اخلاقتون جوربود باهم ازدواج کنین اگه نبود باید جداشین،پس پافشاری نکن رو اشتباهت، من خواهرم دقیقا شرایط شمارو داشت دوس پسرش همش آرامش خواهرمو با اخلاق گندش بهم میزد الان ک جداشده میگه حالا میفهمم آرامش چیه،میگه کاش زودتر جدامیشدم،و فقط بخاطر وابستگی چسبیده بود بهش،الان ک کنارش گذاشته آرامش درونی گرفته و داره برا فرهنگیان میخونه  

بله صددر صد میتونی فقط نیاز به این داری قدم اول رو برداری ومقاومت کنی قدم اول هم خواستنه و دوست داشت ...

خیلی ممنونم عزیزم

این یک ماه را سعی میکنم از یه روتین پیروی کنم اگه حالم تغییری کردم میگم بهت🥲🧡

اره ولی صبح ها ساعت میذارم ولی بیدار نمیشم

شب ها قبل خواب به دلت بگو بیدارت میکنه چند بار بگو دلم منو فلان ساعت بیدار کن بیدار میشی منم همیشه اینطوری بیدار میشم 

حتما امتحان کن جواب میده😉

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

خوشگلم پارنتری ک باعث حال بدت میشه رو حذف کن،اینو بدون اون الان بهترین رفتارشو هنو باهات داره،اگه از ...

وای 😭

میدونیدجدا بودیم ولی هفته ی پیش بهش هی اصرار کردم اشتی کنیم 

الان نمیدونم دیگه چجوری تمومش کنم

وقتی نبود هم حالم خیلی بد میشد🥲🥺

عزیزدلم ب باباتم حق بده پیره،زن نیس تو زندگیش،پس سعی کن هوا باباتم داشته باشی، چون پات مونده و بالا سرتون هست، فکرکن همونم نداشتی،خدایی نکرده

درستو بخون ی ساعتی هم برا کارخونه بذار نمیخاد خیلی تمیزکاری کنی فقط غذا و ظرف شدن کافیه،هفته ای یبار جاروهای بزن، ولی درستو بخون حالا دولتی نشد پیام‌نور برو،ولی دانشگاهتو برو ،اگه هم نمیتونی،وارد عرصه کارشو و براخودت پول جمع کن،و مستقل پول داشته باش و کم کم ماشین بخر و پیشرفت کن.