2777
2789

بالاخره اسباب‌کشی ما تموم شد، ولی حالا موندم چطور این همه وسایل رو سریع‌تر بچینم و خونه رو مرتب کنم! 😅 انگار هر چی جمع می‌کنم، کار تموم نمی‌شه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وسایلی هر قسمت ببرین تو‌جاش از بزرگارشروع کن بعد ک سالن مرتب شد مبلا و دکوریارو بچین برو تخت و آماده کنین تو اتاق لباس و کتابارو سرجاش

بعد آشپزخونه و کابینتا

مهم اینه اسباب بزرگ برن سرجاشون تا خونه از اون آشفتگی دربیاد

فقط و فقط اول فرش و مبل و بچین اثاث کشی تموم میشه مثل آب خوردن،کارگر هم اثاث میاره داخل با کفش نیاد

اونا نمیتونن دایم کفش دربیارن بیان داخل با اون همه وسیله لی که دارن میارن

هرچی آرزوی خوب مال تو 

جای تخت و کمدها مشخص کنید بدید همسرتون بچینند 

شما آشپزخانه را بچینید 

بعد اتاق ها 

و در آخر تمیز کاری کنید و سالن را بچینید  چون رفت و آمد هست اگر اول سالن چیده بشه همه چیز کثیف میشه 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

تجربه به من ثابت کرد اول باید وسایل درشت رو بچینی سر جاش گاز که برا پخت و پز استفاده میشه لباسشویی که لباس و چیزای کثیف رو بندازی بشوره سریع تر ............

بعد کم کم برین سراغ خرده ریزا