من ساینا ex داشتم خیلی عالی بود،،،،تو آموزش رانندگیا هم دقت کنی ساینا هم هست چون رانندگی باهاش راحته.
وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره....... دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من دارم . برای سفر اصلا خوب نیست همین داخل شهر هم همش حس میکنم اگه با شتاب دور بزنم چپ میکنم . اما برای توی شهر عالیه . شتابش کمه . مصرف سوختش کمه . خیلی کم خرجه. همه جا جاش میشه پارک کنی . اتاقش خیلی کوچیکه و صندوقش هم همینطور . من اتومات دارم و دو ساله دارمش
ممنون عزیزم از راهنماییت با همسرم مشورت میکنم بین تیبا و ساینا 😢
قربونت😘😘
انشالله به سلامتی عزیزم.
وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره....... دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...
ما دونفریم همسرم میخواد بره تا سرکار و بیاد شاید یه مسافرتم رفتیم میخوام دلهره نداشته باشم الان خرا ...
خیلی کم خرجه .من دو تا بچه دارم و برای بردن آوردن اونا خوبه شایدم من شانس داشتم خوب در اومده . تیبا هم داشتم اونم مالی نبود . البته نمیدونم الان تیبا صفر هست یا نه کارکرده ش که به درد نمیخوره . ان شا الله هرچی صلاحتونه بیاد جلو پاتون ترمز کنه و شما سوار شین 😍😍😍😍