2777
2789
عنوان

کیا ماشین کوییک دارن بیاید لطفا

248 بازدید | 40 پست

راضی هستین ازش 

ما پولمون به همین میرسه تازه قسطی 

بنظرتون خوبه هرروز که خراب نمیشه برا مسافرت خوبه 

تجربه هاتونو بگید

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ماپول پرایدشم نداریم 🤣

بخدا ماهم باید با قسط و وام بخریم اونم اگه بشه فعلا دارم تحقیق میکنم انگار کسی راضی نیس😢

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️
من داشتم زیاد راضی نبودم فروختم همش خراب میشد کم جاهم بود

ای بابا اینم شانس ما😂

بخدا ماهم باید با قسط و وام بخریم اونم اگه بشه فعلا دارم تحقیق میکنم انگار کسی راضی نیس😢

خب وقتی باقسط و وام میخری ینی پولشو داری دیگه .البته انشاالله بهترین ها رو بخرین وخدا بهتون بیشتر بده

لایک نکنید .توروخدا 

با  اجازه  استاتر 

با نصب میلی (برنامه خرید فروش طلا آب شده)

با کمترین کارمزد خرید و فروش کنید

و هنگام ثبت نام کد دعوت بزن پنج سوت طلا هم جایزه ببر

برنامه رو از بازار دانلود کن

کد دعوت برنامه میلی

milli-ftei8

خب وقتی باقسط و وام میخری ینی پولشو داری دیگه .البته انشاالله بهترین ها رو بخرین وخدا بهتون بیشتر بد ...

😂

عجب!

اره خواهر انقد داریم که برای یه کوییک بیخودی یکساله دارم پرس و جو میکنم که آیا جوربشه یا نه😂