2777
2789
عنوان

چه چیزایی پای صاحب خونه اس

89 بازدید | 17 پست

بلد نیستم بچه‌ها لطفاً بگید که بدونم ناشی بازی درنیارم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرچ گوگل بزنید همه موارد را براتون بالا میاره 

مطالعه کنید 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
کفش و شوووووورت و شلوار

نوار بهداشتیت 😏

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
هیچی وقتی میخواید تحویل مستاجر بدین خونه رو همه چیز درست و سر جاش باشه دیگه هیچ چیز پای شما نیس آخر ...

مثلا پکیج و اینا پای مستأجر هست ؟

کولر 

اینا 

چه مدلی پول آب و برق و با شارژ حساب میکنن 

سرچ گوگل بزنید همه موارد را براتون بالا میاره مطالعه کنید

ممنونم ♥️

شاید صابخونه داشته باشه اگه پریود باشه

آره برات میاره شاید چیزایی دیگه هم بعد از تموم شدن عادتت برات بیاره دست رد به سینه اش نزن 😏🤣

ممنونم ♥️

موفق باشید ❤️ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
موفق باشید ❤️

زنده باشید ♥️💚

مثلا پکیج و اینا پای مستأجر هست ؟کولر اینا چه مدلی پول آب و برق و با شارژ حساب میکنن

ما الان نزدیک هفت ساله مستاجر داریم خونه رو با پکیج و کولر تحویل دادیم 

هر وقت خونه رو از یه مستاجر تحویل میگیریم میریم بررسی میکنیم ببینیم خرابی ها چی بوده از خود مستاجر که داره خونه رو خالی میکنه برای خرابی ها خسارت میگیریم تعمیرات رو انجام میدیم خونه رو سرویس شده تحویل مستاجر بعدی میدیم پول قبض ها رو هم میپردازیم که بدهی ها صفر باشه از لحظه ای که خونه رو تحویل میدیم تا پایان مهلت اجاره همه چیز پای خودشونه 

[QUOTE=367544268]آره برات میاره شاید چیزایی دیگه هم بعد از تموم شدن عادتت برات بیاره دست رد به سینه ...

چه قدر ذهنت جاهای بد می‌ره وا من منظورم پفک و چیپس بود 🤣