2777
2789

از چه روشی برای لاغری استفاده میکنین 

چی میخورین 

شب تا ساعت چند غذا میخورین 

آیا ناهار هم میخورین 

کسی هست فقط روزی دو وعده غذا مصرف کنه؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تقریبا دو هفته ای هست دارم سعی میکنم ناهار نخورم . قند و شکر مصنوعی رو حذف کردم بجز چای شیرین صبح . خودم رو هنوز وزن نکردم ولی فکر میکنم 1 الی 2 کیلویی کم کردم البته امیدوارم کم کرده باشم بسکویت و شیرینی و نوشابه و بستنی هم نمیخورم . ظهر یه سیب و یه پرتقال فعلا میخورم

میشه درباره برنامت توضیح بدی ورزشم میکنی چی میخوری

آخه قد و وزنا فرق داره

دوتا نون تست و یه قوطی کبریت پنیر صبونمه

ناهار ۷ ق پلو با ۳ ق خورشت یا یه تیکه مرغ

شامم سوپی عدسی کوکویی چیزی

میان وعده هم شیر و میوه و یه لقمه نون و ماست

لایک نکنید عزیزان🌹🙏

سلام من ۱۶۴ قد چند سال ۸۰ پایین نمیومدم آخرم شدم ۸۷

تابستون تو دو ماه شدم ۷۴

با حذف نون و برنج و پیاده روی

رژیم ترکیب کتو فستینگ و من دراوردی

البته باژ ولکردم و پرخوری کردم شدم ۷۹ دوباره شروع کردم تا برم رو ۶۸ بگو ایشالا

میخام تا زنده ام برنج نخورم مگه مهمونی چون بهمم نمیسازه کمر درد میگیرم اندو هم دارم برنج طبعش سرده منم معدم سرده اینا رو تو ۴۰ سالکی کشف کردم میخام توکل بخدا پیش برم

نونم فقط بربری بهم میسازه عشقههههههه

البته و سنگک

توام مثل من رژیم میگیری من همه چی میخورم ولی کم نهار نمخورم

آره بجز چیزهایی که مشخصا شکر و قند دارن حذف کردم . برنجم سعی میکنم کم بخورم ولی نون رو نمیتونم کنار بذارم عاشق نونم . الان وعده ناهار رو حذف کردم چون تو محل کار هستم راحت تره نخورم یه ظرف میوه خورد شده میارم گرسنه شدم ازش میخورم . برگشتم خونه تا ساعت 8 سعی میکنم شام رو بخورم . خدا کنه لاغر شده باشم چون زود انگیزه ام رو از دست میدم حتی 1 کیلو هم کم کنم بهم انگیزه میده