2777
2789
عنوان

مستاجر عموی شوهرم دیوونم کرده

340 بازدید | 28 پست

واحد پایین واسه عموی شوهرمه،مستاجر جدید اومده چپ و راست میاد آیفون رو میزنه ی چیزی میخواد،پسرم ۶ماهه س،دقیقا وقتی خوابه میاد👀 دیوونه شدم دیگه ،ب عموش گفتیم گفت نمیتونم که چیزی بگم ناراحت میشن،منم امروز باز کردم گفتم عزیزم لطفاً دیگه نیا اینجا ،کلافه شدم🙄 برگشته میگه وا چقدر آدم غیرنرمالی هستی😑 گفتم آره همون که تو گفتی ولی دیگه نیا،زن عموش زنگ زد گفت دختر چقدر غیر اجتماعی هستی 😑 گفتم خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکنین غیر اجتماعی و بدم پس بهتره فاصله بگیریم خداحافظ ،قطع کردم شوهرمم اومد با توپ پر که چرا با زن عموم بی ادبی کردی گفتم آره بی ادبم میخوای ب توأم نشون بدم😅😅😅😅

دخترا سعی کنید واسه ثابت کردن خودتون باج ندین،اصلا من بد عالمم بذارین راحت باشم،دیدین هرچی سلیطه تر احترام بیشتر ؟

حق با تو 

ولی کاش مودبانه تر و محترمانه تر بیان میکردی

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم چقد فشار روته ،منم به هزار مکافات دخترک رو میخوابوندم چپ و راست میومدن در میزذن

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

عموی شوهرت مستاجر اومده؟

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔