2777
2789
عنوان

نفریننن

41 بازدید | 11 پست

سلام دوستان. جایی پیدا نکردم حرف دلم بزنم جز اینجا .من ۷سال ازدواج کردم و میشه گفت تقریبا با مادرشوهرم زندگی میکنم .مادرشوهرم اخلاقای خیلی بدی داره واقعا افتضاح .دستش کجه .وقتی میاد خونم انگار اومده رستوران .صبح میاد شب می‌ره کار هر روزشه دختر و پسر دیگه ای هم داره ها ولی همشون انداختنش سر من از اولین روزی که اومدم مسلویت اینو انداختن سر من تا همین الان .ولی جدیدا اصلا کشش ندارم 

به نظرتون حق دارم باعث با نی این موضوع رو نفرین کنم؟؟ نمیزارع خونم عوض کنم نمیزارع بیرون در بیام چون خودش تنهاس ..تو این شهر غریبم .پدرم فوت شده پشت و پناهی هم ندارم واقعا خیلی اذیت میشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر چقدر کم محلی میکنم میگم بزار کمتر بیاد نمیشه .کم محلی میکنی دعوا راه میندازه .به خودش هم که باشه صبح بیدار میشه میاد تا ۱۲شب 😒واقعا کم آوردم بخدا.همه چی هم کش می‌ره می‌بره خونش

کاشکی اگر واقعا داری اذیت میشی یه اقدام جدی انجام بدی

چنذ بار گفتم به شوهرم به خانوادش .گفتم همش که به من نمی‌رسع این .اصلا به روی خودشون نمیارن حتی شوهرم هم تهدید کردم که میزارم میرم .ولی میترسع از خانوادش نمیتونه چیزی بهشون بگه 

چنذ بار گفتم به شوهرم به خانوادش .گفتم همش که به من نمی‌رسع این .اصلا به روی خودشون نمیارن حتی شوهرم ...

بالاخره شجاعتش و پیدا میکنه و بخاطر تو که میبینه داری اذیت میشی یه کاری میکنه

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

اگه نفرینشون کنم گناه؟؟؟ اگه بگم خدایا بکشش من راحت شم گناه میکنم ،؟

بخدا خسته شدم مغزم داره رد میده جاری هام خوش گذرانی خودشون هستن .خاهرشپهر از اونا بدتر 😭😭😭ماه به ماه سر نمیزنن بهش

بالاخره شجاعتش و پیدا میکنه و بخاطر تو که میبینه داری اذیت میشی یه کاری میکنه

اصلاااااا. خودش از دست مامانش کم آورده میگه ت چطور تحملش میکنی دیوونه شدم .ولی از برادر هاش خیلی میترسسسسه 

اصلاااااا. خودش از دست مامانش کم آورده میگه ت چطور تحملش میکنی دیوونه شدم .ولی از برادر هاش خیلی میت ...

ببین البته به این موضوع هم توجه کن که همسرت هم ممکنه بین تو خانوادش گیر کنه واذیت بشه ....یک کاری کن کنارت آرامش داشته باشه

زندگی مانند یک کتاب است؛ هر روز یک صفحه جدید می‌نویسی، اما فقط تو می‌دانی چه فصلی را می‌خواهی بسازی.

ببین البته به این موضوع هم توجه کن که همسرت هم ممکنه بین تو خانوادش گیر کنه واذیت بشه ....یک کاری کن ...

میدونم ولی چیکار کنم آخه  از دست مامانش آسایش نداریم نمیزارع کوچ کنم برم راحت شم .بخاطر تنهایی خودش منم اسیر کرده اینجا کلی هم اذیتم می‌کنه وسیله هام میدزده وقت بی وقت میاد خونم